Takmičenje "Domaćinstvo koje su laste izabrale"
Pravila takmičenja:

- Takmičenje "Domaćinstvo koje su laste izabrale" je organizovano od strane Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) u okviru programa „Proleće uživo”, uz podršku HeidelbergCement.

- Da bi učestvovali na takmičenju, učesnici moraju da ove godine poseduju najmanje jedno ili više zauzetih gnezda seoskih lasta u svom domaćinstvu.

- Pobednici predhodnih takmičenja "Domaćinstvo koje su laste izabrale" nemaju pravo učešća.

- Nagrađuje se domaćinstvo sa područja Republike Srbije koje bude imalo najveći broj zauzetih gnezda seoskih lasta. Pod domaćinstvom se smatraju objekti u vlasništvu jedne porodice ili poljoprivrednog gazdinstva, a ne objekti zadruga, velikih poljoprivrednih kombinata i drugih preduzeća. Svaki učesnik može kandidovati samo jedno domaćinstvo. U slučaju da postoje dva ili više domaćinstva sa istim brojem aktivnih gnezda, o pobedniku će odlučiti žiri.

- Učesnici moraju da prijave stvaran broj aktivnih gnezda seoskih lasta. Po izboru, a pre proglašenja pobednika, žiri će proveriti verodostojnost broja gnezda koja je učesnik prijavio.

- Trajanje i datum zatvaranja takmičenja: broj gnezda mora biti dostavljen do 16. juna 2019. do 20:00 časova.

- Prijavljivanje se vrši putem ptijavnog formulara do kojeg dolazite klikom na "SLEDEĆE" na dnu ove stranice.

- Nagrada: 1.000 kg (1 tona) kukuruza. Organizator zadržava pravo da zameni nagradu za drugu u istoj vrednosti ukoliko on smatra da je potrebno.

- Žiri se sastoji od sledećih članova:

Jožef Gergelj – Predsednik Upravnog odbora Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije
Milan Ružić – Izvršni direktor Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije
Slobodan Knežević – Koordinator programa „Proleće uživo“

- Odluke žirija su konačne i u toku procesa žiriranja neće biti komunikacije, kao ni obrazlaganja odluka žirija. Organizator takmičenja zadržava pravo da zameni osobe u žiriju ili imenuje dodatne ukoliko smatra da je to potrebno.

- Кonačni rezultati takmičenja biće objavljeni na stranici www.pticesrbije.rs do 19. juna 2019. i u sredstvima javnog informisanja. Pobednici konkursa će biti obavešteni o nagradama u posebnom imejlu ili telefonskim pozivom od strane Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.

- Učešćem na takmičenju znači da ste saglasni da Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije može koristiti vaše lične podatke (ime i prezime, adresu stanovanja, kontakt telefon i imejl).

- Iz takmičenja se izuzimaju zaposleni u Društvu za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i njihovi srodnici.

Sve dodatne informacije možte dobiti slanjem upita na imejl proleceuzivo@pticesrbije.rs, ili pozivom na telefon 021/631-83-43 i 011/334-39-02.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Report Abuse