Junis Lisebergsresa 2019

Roligt att du vill vara med på Junis Lisebergsresa den 7 september!

Vi åker buss från Ronneby klockan 07:00 och stannar sedan till i Jämshög för att hämta upp fler cirka 07:45. Det blir ett stopp på vägen vid rastplats Halland för att äta medhavd matsäck. För att busschaufförens skall få vila enligt avtal i Göteborg och vi inte skall behöva åka hem för tidigt går bussen 21:00 från Göteborg. Beräknad hemkomst blir till Olofström 00:00 och Ronneby 00:45 .

Kostnaden för resan är 500 kr för medlemmar. I det ingår bussresa, entré, mat och dryck kupong för 95kr och stora åkbandet. Vill en inte ha stora åkbandet eller på plats köpa andra alternativ är det också möjligt. Betala då bara in för entré 90 kr eller inträde och matkuponger 180 kr.

Betalning ska ske senast den 2019-08-30. Pengarna betalas in på Junis Blekinges swish 123 166 21 47 alternativt Bankgiro Sparbanken Eken 8006-9 konto 3 193 019-1.
OBS! Viktigt att ange i meddelandefältet för vem/vilka insättningen gäller, förnamn och efternamn! Detta för att inte något skall bli fel.

Får ni förhinder efter den 30 augusti vill vi få omgående besked i annat fall behöver vi ta ut kostnad för tom plats i bussen på 260kr.

Vi hoppas på bra väder men oavsett så är det bra att ha med sig något som är vindtätt och regntåligt.

Begränsat antal platser!

Kontakt
Yngve Svensson 0709-301819 (helst sms)

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Personnummer (ååmmdd-xxx) *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Kostval *
Annat kostval och allergier
Your answer
Namn och telefonnummer till anhörig *
Your answer
Är du medlem i Junis? Annars kan du bli det för 50kr/år. *
Publicering av foto och video. Det händer att vi fotograferar och spelar in rörlig video under våra arrangemang. Ange här om det är ok att sådant material där ditt barn finns med publiceras, exempelvis i medlemstidning och/eller webbplats. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service