Poletna UKULELE šola
Wuuuuhuuuuu! Dobrodošel, dobrodošla v poletni ukulele šoli!

Že slišiš sebe, kako brenkaš na ukulele na plaži, medtem ko vohaš vonj po plaži, sončni kremi in koktajlih? Jaz te! Komaj čakam, da se skupaj podava na pot raziskovanja vseh možnosti, ki ti jih nudi ukulele!

Najina srečanja se bodo odvijala 1 na 1, izbiraš lahko med tremi lokacijami in pomembna je samo stopnja tvoje zagnanosti, predznanje pa absolutno ni potrebno (ni pa tudi nič narobe, če ga že nekaj imaš).

Na voljo sta ti paketa MINI (5x 30 minut) in MAXI (6x 45 minut), ki ju porabiš v osmih tednih do 31. 8. 2021, za termin srečanj pa se individualno dogovoriš z mano.

V sodelovanju s spletno trgovino Melodija (melodija.si), pa ti ob nakupu nove ukulele nudijo 7% popusta. Če potrebuješ kodo, mi to napiši pri zadnjem vprašanju.

Izpolni spodnji obrazec, nato pa te v najkrajšem možnem času pokličem po telefonu in se dogovoriva, kdaj začneva, da boš čiiiimprej ODBRENKAL/A v poletje!
Midve sva Barbara (GC Sled) in Zala (Zvočni Atelje), tvoja mentorica v poletni ukulele šoli. Kako pa je ime tebi? *
Vpiši svoj email naslov, ki ga najpogosteje preverjaš (da ne spregledaš najinega odgovora). *
Vpiši, prosim, še telefonsko številko, na katero te lahko pokličem, da se dogovoriva za najino prvo uro. *
Izbral/izbrala sem *
Ukulele se bom učil/a *
Ali imaš že kaj predznanja, bodisi si se že kdaj srečal/a z ukulele, bodisi kaj drugega glasbenega? *
Kaj se želiš naučiti v poletni ukulele šoli? (npr.: samo osnove, rada bi znala to-in-to pesem, ukulele bi rad uporabljal v razredu, rada bi brenkal slovenske popevke na morju ob sončnem zahodu ...) *
Kdaj te lahko pokličem, da se dogovoriva za prvi termin in ostale podrobnosti? *
Nama želiš še kaj sporočiti? Ali pa imaš še kakšno vprašanje? Potrebuješ kodo za 7% popust ob nakupu ukulele v spletni trgovini melodija.si? Če ne, pa kar klikni gumb POŠLJI.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy