Έρευνα αποφοίτων ΕΕΚ επιπέδων 2-3
Καλώς ήρθατε,

Σας ζητείται να συμπληρώσετε την παρούσα έρευνα ως απόφοιτος/η του σχολείου μας. Η έρευνα αυτή αποσκοπεί στην καταγραφή της προόδου των αποφοίτων, όσον αφορά στην απασχόληση και στη μετέπειτα εκπαίδευση και κατάρτισή τους, καθώς και στο να παρέχει πολύτιμα δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν για τη συνεχή βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου μας.

Δε θα διαρκέσει περισσότερο από 15 με 20 λεπτά και μέσω της συμμετοχής σας, θα μας βοηθήσετε στο να βελτιώσουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.

Η έρευνα αποτελείται από ένα βασικό ερωτηματολόγιο που θα μας δώσει στοιχειώδεις πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση και τη μετέπειτα εκπαίδευση των αποφοίτων μας, καθώς και από ένα επιπλέον συμπληρωματικό ερωτηματολόγιο που θα μας παρέχει περισσότερο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την καριέρα και την εκπαιδευτική σταδιοδρομία τους.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα ανώνυμα και εξαρτάται από εσάς το εάν θα συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, σε περίπτωση που θέλετε να κρατήσετε επαφή μαζί μας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η επεξεργασία των αποτελεσμάτων της έρευνας θα γίνει με αυστηρά εμπιστευτικό τρόπο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας!

Παρακαλούμε, πατήστε «Επόμενο» για να ξεκινήσετε.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy