Αίτηση συμμετοχής στο GreenHouse startup workshop στην Αλεξανδρούπολη
To GreenHouse, μία δράση του προγράμματος VentureGarden (www.venturegarden.gr), είναι ένα δωρεάν εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο που βοηθά τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση! Ξεκινάμε Παρασκευή 22/11 στις 5 μ.μ. και μέχρι την Κυριακή 24/11 το μεσημέρι θα δουλέψουμε μαζί στην Αλεξανδρούπολη πάνω στις επιχειρηματικές σας ιδέες. Βοηθάμε ως «θερμοκήπιο» ιδεών να τις μεγαλώσετε με ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα γίνουν στοχευμένες παρουσιάσεις σε θέματα επιχειρηματικότητας (πχ marketing, ανθρώπινο δυναμικό, οικονομικά) ενώ η κάθε ιδέα θα εξεταστεί σε βάθος και θα ετοιμαστεί μία τελική παρουσίαση (pitch).

Στο GreenHouse είναι περιορισμένος ο αριθμός συμμετεχόντων για την διασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος και οι θέσεις δίνονται με σειρά προτεραιότητας. Αν συμμετέχετε σαν ομάδα, θα πρέπει το κάθε μέλος που επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή ξεχωριστά. Στο GreenHouse συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας με ιδέες από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.

Το τριήμερο workshop θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Έβρου. Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μέχρι την 17/11/2019. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για να κατεβάσετε την ατζέντα του workshop πατήστε στον σύνδεσμο https://docs.google.com/document/d/1tKfzpSVZu7tgEEO_VIVoXML6t_fRCgbs3Ieez3PDYLY/edit?usp=sharing
Email address *
Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Ηλικία (προαιρετικό)
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Σπουδές *
Επιλέξτε παρακάτω τον ανώτερο τίτλο σπουδών που κατέχετε
Επαγγελματική κατάσταση *
Μόνο στην περίπτωση που είστε φοιτητής, πείτε μας την σχολή και το έτος
Your answer
Έχετε ήδη κάποια επιχειρηματική ιδέα; (προαιρετικό)
Αν ναι, περιγράψτε μας εν συντομία την ιδέα σας παρακάτω
Your answer
Είστε ομάδα με άλλα άτομα που θα συμμετέχουν και εκείνα στο GreenHouse
Αν ναι, γράψτε τα ονοματεπώνυμα τους ώστε να σας δεχτούμε σαν ομάδα. Θα πρέπει και εκείνοι να κάνουν αίτηση ξεχωριστά.
Your answer
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ *
Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, για την προβολή φωτογραφιών και βίντεο από δράσεις και εκδηλώσεις του προγράμματος GreenHouse στις οποίες συμμετέχω, στην ιστοσελίδα του προγράμματος και του ACT ή σε άλλο υλικό (έντυπα, αφίσες, βίντεο στο διαδίκτυο, λογαριασμούς του προγράμματος VentureGarden σε κοινωνικά δίκτυα κλπ) για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και για 10 έτη μετά το πέρας αυτής, για σκοπούς προώθησης των δραστηριοτήτων του προγράμματος και ενημέρωσης του κοινού.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ *
Έχω ενημερωθεί για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, και παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, στην επεξεργασία τους, όπως ειδικά αναφέρεται στο σχετικό κείμενο http://bit.ly/GDPR_Greenhouse (Πατήστε "ΝΑΙ" για να προχωρήσει η αίτησή σας)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of The American College of Thessaloniki. Report Abuse