Digitalizált jövő
Az Óbudai Egyetem Neumann János Szakkollégiuma műszaki, informatikai témájú foglalkozást szervez középiskolások részére. A foglalkozásra jelentkező középiskolai csoportok a közel két órás program kereteiben részt vehetnek az Óbudai Egyetem Bécsi úti kampuszán megtartott továbbtanulási és pályaválasztási tanácsadáson. A résztvevőknek lehetősége lesz megtekinteni az IT Evolúció kiállítást és mérnöki látásmódot bemutató előadáson részt venni, amit a Szakkollégium tagjai tartanak. A Szakkollégium tagjaival, hallgatóival kötetlenül beszélgethetnek az egyetemi életről és a képzés részleteiről. A részvétel ingyenes, de regisztrációköteles. A férőhelyek száma korlátos, ezért az alábbi form kitöltésével jelezze kérjük a részvételi szándékát.
A csoportokat egyetemi hallgatók vezetik majd körbe a kiállításon, majd a megtekintés után egy kötetlen beszélgetésben, előadásban lehet részük, ahol a szakkollégiumi tagok és egyetemi oktatók beszélnek, hogy az eddigi tanulmányaik alatt vagy munkáik alatt miképpen tudták hasznosítani az eddig megtanult tudásukat és ez hogyan formálta a szemléletüket, miképpen segítette őket előre, ezzel is segítve a jövendőbeli hallgatótársakat a továbbtanuláshoz szükséges döntések meghozásában.

Program:
- Érkezés és a program megnyitása
-IT evolúció megtekintése a szakkollégiumi tagok kíséretével (Első fél - háromnegyed óra)
-Előadások a szakkollégiumi tagoktól és egyetemi tanároktól (Következő 1 óra)
-Munka az egyetem után
-"Svájci hobbi", avagy mivel foglalkozik az egyetemista szabadidejében
-Egyetemi élet
-Kötetlen beszélgetés az előadókkal és tagokkal (Program végéig)

Mindenkit szeretettel várunk!

IT evolúció ízelítő
Résztvevő intézmény neve *
Your answer
Kapcsolattartó neve *
Your answer
Kapcsolattartó email címe *
Your answer
Csoport létszáma *
Egyéni időpontot 20 fő felett tudunk biztosítani!
Választott időpont *
Ha egy időpontra nem gyűlik össze legalább 10 jelentkező, akkor a programot nem áll módunkban megtartani. Ilyen esetben a jelentkezőkkel ezt időben közöljük és alternatívát kínálunk fel.
A fent megadott adatokat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek, kizárólag a program megszervezésére használjuk fel és a pályázatot követően töröljük.
Elérhetőség
Cím: 1034 Budapest Bécsi út 96/B

Kapcsolattartó: Németh Tamás
tominemeth2@gmail.com
NJSZK gazdasági alelnök

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service