Sök Holgerspexets scengrupper 2020!
Ansökan stänger: 1 mars! (audition 13-15 mars)
Kul att du vill bli spexare!

Det här formuläret gäller ansökan till Holgerspexets scengrupper (dans, kör och skådis). Vill du söka andra grupper i spexet sker det i ett eget formulär på https://holgerspexet.se.
Läs igenom gruppbeskrivningarna nedan. Fyll sedan i formuläret med lite kontaktuppgifter, vilka grupper du är intresserad av och annat smått och gott så kommer aktuell gruppchef att höra av sig angående din ansökan.
Kontaktuppgifter till Holgerspexet
Om du har några frågor angående en grupp är du varmt välkommen att kontakta årets producenter på producent@holgerspexet.se
Gruppbeskrivningar (ansökan längre ned)
DANSEN
Dansgruppen är en stor del i det som gör Holgerspexets föreställningar så speciella. Låtarna är många gånger höjdpunkter i spexet och det är då dansen och kören kommer in och förhöjer känslan. Dansgruppen är perfekt för dig som gillar att röra mycket på dig och att stå på scen. Det kan även uppstå tillfällen då du får vara med och agera statist, men det beror på manus och är såklart valfritt. Erfarenhet rekommenderas men är inget krav. Det är stor variation på låtarna med allt från fartfyllda scenshower till känslosamma ballader. Om du vill kommer du ha möjlighet att koreografera låtar (separat ansökan).


KÖREN
Kören är den fantastiska lilla grupp som förhöjer den musikaliska upplevelsen i spexet med sina stämband och sköna röster. Skådisarna må vara stjärnorna, men det är kören som gör deras sångnummer ännu mer strålande med stämsång och kanske även ett par danssteg.


SKÅDIS
Tycker du om att få folk att skratta, att få stå på scen och ge allt du har för att folk ska få en härlig upplevelse? Då är skådisgruppen något för dig! Efter en intensiv höst med många repetitioner av manus, sång och kanske några danssteg ställer sig skådisarna på scen tillsammans med kör och dans, iförda fantastiska kostymer och bara njuter av uppmärksamheten och publikens jubel. Var det någon som sade "omstart"?
Dina uppgifter
Vad heter du? (För- och efternamn) *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Berätta gärna lite om dig själv. Exempelvis om/vilken stämma du sjunger (alt/tenor/sopran etc). eller något annat som kan vara bra för oss att veta. *
Your answer
Varför vill du vara med i Holgerspexet? *
Your answer
Sök scengrupper!
Kryssa för de grupper du vill vara med i.
Jag vill vara med i... *
Required
Om du har sökt flera grupper, skriv då gärna om du har någon grupp du helst vill vara med i.
Your answer
Är du upptagen under auditionhelgen? Skriv då vilka tider du är upptagen så vi inte bokar in dig på audition då. *
Det gäller alltså någon tid från fredag klockan 17.00 till och med söndag klockan 22.00 under auditionhelgen (13-15 mars)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Holgerspexet. Report Abuse