Salsa & Bachata de Fuego: Upisi 2022!
Hej, hej!
HRV (ENGLISH version here: https://bit.ly/FuegoForm2022eng )

Preko ovog obrasca možeš se prijaviti za tečajeve BACHATE i/ili SALSE u školi Bachata/Salsa de Fuego. Imamo nove grupe za potpune početnike, kao i grupe za one koji su već negdje nešto plesali. Veselimo se što ćemo plesati s tobom, a na tebi je samo da izabereš tečaj (Salsa ili Bachata ili kombinacija) i razinu (potpuni početnik ili postojeći plesač), završiš prijavu, i naše fantastično druženje može započeti... :)
Koju ćeš grupu/razinu izabrati?
👣 GRUPE ZA POTPUNE POČETNIKE
Nikada nisi plesao/plesala ništa, baš ništa? Ovo je grupa za tebe! Bez brige, ne moraš znati baš ništa, a do kraja prvog sata proplesat ćeš osnove bachate/salse i odmah uživati i zabavljati se!
Ne trebaš imati posebnu obuću ili odjeću. Ne trebaš imati partnera/partnericu, samo izaberi Salsu ili Bachatu (ili oboje), završi registraciju i vidimo se!


👣 GRUPE ZA POSTOJEĆE PLESAČE
Ako već plešeš bachatu ili salsu i želiš značajno unaprijediti svoje plesanje i konačno nam se pridružiti, klikni niže na drugu opciju (GRUPE ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU SALSU/BACHATU), ukratko nam opiši svoje plesno iskustvo: koliko dugo plešeš, koji stil plešeš i u kojoj školi si do sada plesao/plesala, izaberi grupu za koju misliš da ti odgovara - završi prijavu - i mi ćemo ti se javiti da dođeš na probni sat i da ti nađemo pravo mjesto u našoj obitelji.

Klikni dolje, popuni obrazac i vidimo se uskoro!

Detalji
 👣 POTPUNI POČETNICI

▶ Tečaj Salse za potpune početnike održava se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom 18:00 - 19:00. Početak: 13.9.

▶ Tečaj Bachate za potpune početnike, Grupa 1, održavat se svakog utorka 21:00. - 23:00. Početak: 13.9.

▶ Tečaj Bachate za potpune početnike, Grupa 2, održavat će se svakog četvrtka 19:00 - 21:00. Početak: 15.9.

- - -

👣 ONI KOJI VEĆ PLEŠU

▶ Grupa za one koji su već plesali salsu, a na srednjoj (ili naprednoj) su razini, satove ima utorkom 19:00  - 21:00. Možeš nam se priključiti odmah. Samo, naš je tečaj salse specifičan jer istodobno učimo i linijsku i kubansku salsu (i ruedu), uz malo cumbije, bolera, sona i chachacha, pa se spremi na ovakav bogat program, tj. da ćeš učiti jako puno novoga i zanimljivoga.

▶ Grupe za one koji su već plesali bachatu (kod nas prije ili u nekoj drugoj školi) jesu plava, crvena, zelena, žuta i ljubičasta, u skladu s našim jedinstvenim programom rada. Možeš se priključiti odmah, nakon što te smjestimo u odgovarajuću grupu.

▶ Grupa INTENZIVAN TEČAJ BACHATE (srednja razina) tečaj ima ponedjeljkom i srijedom 18:00 - 19:00 i četvrtkom 21:00 - 23:00 (sva tri termina) za one koji su već plesali bachatu (kod nas sada ili prije ili u nekoj drugoj školi).
- - -

🏠 Lokacija održavanja tečajeva: Salsa de Fuego / Bachata de Fuego, Florijana Andrašeca 18, Zagreb.
Raspored grupa
Niže označi željenu grupu, na dnu obrasca klikni "NEXT", završi prijavu i vidimo se! :))
PP - POTPUNI POČETNICI
ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU SALSU/BACHATU
Tvoje plesno iskustvo (samo za one koji već plešu)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy