Bones Pràctiques en l'Abordatge Integral del Bullying
SUPERAR L'ASSETJAMENT ENTRE IGUALS DES DEL PLA DE CONVIVÈNCIA I ELS PROTOCOLS D'ABORDATGE
Aquest qüestionari està dirigit a centres educatius de Catalunya i conté preguntes relacionades amb el pla de convivència, així com dels protocols d’abordatge dels conflictes, i de la violència. Les vostres respostes ens ajudaran a recollir bones pràctiques que s’estan duent a terme al nostre territori.

L’objectiu és visibilitzar el treball pel benestar que feu els centres educatius per cuidar als docents, a l’alumnat i a les famílies. Volem aportar eines als ajuntaments, així com als propis centres i famílies per millorar l’abordatge des de les estratègies de convivència i l’abordatge de l’assetjament entre iguals des de la perspectiva dels protocols.

El qüestionari es divideix en quatre blocs de preguntes que es corresponen amb el nostre codi de bones pràctiques: la promoció, la prevenció, la detecció, i l’actuació.

Contestar les preguntes et portarà entre 15 i 20 minuts. Recorda que les teves respostes són confidencials, per aquest motiu el nom del teu centre no podrà ser identificat per cap entitat aliena a les entitats gestores de la Plataforma PDA Bullying.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
Nom del centre educatiu *
Your answer
Email de contacte *
Your answer
Població *
Your answer
Número total d'alumnat *
Your answer
Número total de professorat *
Your answer
Qui respon aquest qüestionari? *
Required
Amb quins perfils treballeu al vostre centre? *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy