Пријава за обука за дигитален маркетинг
Драги млади,

Ви благодариме за интересот за вклучување во обуката за дигитален маркетинг во рамки на проектот „МладиХаб-Дигитална младина“. Учеството на обуката не се наплаќа, но, за да обезбедите пристап до истата неопходно е да спроведете општокорисна работа на некој од начините што ги нудиме.

Со оглед на тоа што капацитетите на сите обуки се ограничени, ве молиме земете предвид дека пополнувањето на пријавата не гарантира и учество на обуката. Избраните кандидати ќе бидат контактирани преку е-mail. Затоа, ве молиме, редовно проверувајте си го вашиот inbox. :)

Поздрав,
МладиХаб
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Пристапот до обуката ќе го обезбедам преку/Мојата општокорисна работа ќе завршам на следниот начин: *
Име и презиме *
E-mail *
Телефон *
Возраст *
Место на живеење *
Етничка заедница: *
Род *
Степен на образование *
Работен статус *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy