Ftesë Për Pjesëmarrje në Konferencën: 18 Vjeçarët Vendosin Për të Ardhmen (18 and Determining the Future)
KosovaLive fton të rinjtë/rejat e shkollës mesme dhe universitetit, të marrin pjesë në konferencën "18 Vjeçarët Vendosin Për të Ardhmen" (18 and Determining the Future).

Konferenca është e hapur për djemt dhe vajzat e moshave 15-18 vjet nga e gjithë Kosova.

Kjo konferencë ka për qëllim ngritjen e vetëdijës për rëndësinë e pjesëmarrjes së të rinjëve/rejave në diskursin publik, në komunitet dhe në procesin elektoral.

Gjatë konferencës parashihet të mbahen:

*Panel Diskutimi me:
Brikena Avdyli,
Albesa Aliu,
Moderimi do të bëhet nga: Annea Hapciu (KosovaLive)

*Prezantim i Hulumtimit me të Rinjët: Vesa Prapashtica dhe Annea Hapciu
*Aktivitet me Pjesëmarrësit

Konferenca do të mbahet me:

Datën - 21 shkurt 2018, nga ora 10:00-12:00 (Kokteji nga ora 12:00-13:00)
Vendin - KosovaLive (Rr.Garibaldi, Pallati i Shtypit, Media Aneksi II, Prishtinë, Kosovë, 10 000, afër "Dicka po Zihet", mbi Gazetën Zëri).

Kjo konferencë mbështetet nga Ambasada Amerikane në Kosovë.

Emri dhe Mbiemri *
Email *
Numri i Telefonit *
Vendbanimi *
A jeni të angazhuar në ndonjë organizatë, biznes apo klub shoqëror/artistik/sportit. Nëse po, atëherë na tregoni në çfarë mënyre jeni të angazhuar? *
Na tregoni për ndonjë problem në lagjen tuaj (specifikoni në mënyrë të detajuar se si ndikon problemi në përditshmërinë tuaj dhe propozoni një zgjidhje për problemin. Mos listoni më shumë se një problem.) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms