XERRADA-TALLER CURS 18-19: Altes capacitats a l'escola
Dijous 13 de juny de 2019, a les 18:30h (menjador de l’escola)

La xerrada serà impartida per Maria Beltran i Erica Polini, psicòlogues del Centre Kepler, especialistes en altes capacitats.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
COGNOMS DE LA FAMILIA *
QUANTES PERSONES VINDREU? *
MAIL DE CONTACTE *
SOU SOCIS DE L'AMPA GARBI ESPLUGUES? *
Protecció de dades de caràcter personal *
Required
Informació bàsica de protecció de dades personals (Activitats i agenda de comunicacions i relacions de l’AMPA Garbí Pere Vergés Esplugues de Llobregat).
Responsable del tractament: AMPA Garbí Pere Vergés Esplugues de Llobregat amb domicili C. Sant Mateu, 34-36, 08950 Esplugues de Llobregat.
Finalitat: gestionar les activitats organitzades per l’AMPA o en les quals hi participa així com les dades de persones de contacte i persones que es relacionen amb aquesta AMPA.
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
Persones destinatàries: les dades no es comunicaran a terceres persones, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació enviant un correu electrònic a ampagarbi.esplugues@gmail.com o bé per correu postal remetent l’escrit a AMPA Garbí Pere Vergés Esplugues, carrer Sant Mateu, 34-36, d’Esplugues de Llobregat. Heu d'indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy