Vivaldi - Dangerous Liaisons
Ja, ik wil meedoen als figurant! Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.
Persoonlijke gegevens
Uiteraard gaat OPERA2DAY zorgvuldig met je gegevens om. Je leest er alles over in onze privacyverklaring: https://www.opera2day.nl/privacy
Voor- en achternaam *
Your answer
Emailadres *
Your answer
(Mobiel) telefoonnummer *
Your answer
Geslacht *
Leeftijd *
Your answer
Kledingmaat *
Heb je speciale dieetwensen? (Zo nee, laat dit veld dan leeg.)
Your answer
Om mee te kunnen doen, moet je fysieke conditie in orde zijn. Ervaar je op dit gebied beperkingen? (Zo nee, laat dit veld dan leeg.)
Your answer
Voor welke voorstelling wil je je aanmelden?
Je kunt hieronder aangeven aan welke voorstelling je wilt meedoen. Je kunt een 1e tot en met 5e keuze aangegeven. OPERA2DAY selecteert de aanmeldingen op basis van leeftijd en geslacht, zodat er per voorstelling een gemêleerde groep figuranten ontstaat. Als je niet geselecteerd wordt voor je 1e keuze, kijken we naar je 2e keuze, enz. Je wordt uiteindelijk voor maximaal één voorstelling geselecteerd.
Bij sommige voorstellingen staat vermeld dat het vol is, of dat er uitsluitend nog plek is voor een specifieke doelgroep. Je kunt je hier nog steeds voor aanmelden, maar je wordt dan op de reservelijst geplaatst (indien je voor geen van de voorstellingen van jouw keuze wordt geselecteerd).
Eerste keuze: *
Tweede keuze (indien je geen tweede keuze hebt, vul dan 'geen' in.) *
Derde keuze (indien je geen derde keuze hebt, vul dan 'geen' in.) *
Vierde keuze (indien je geen vierde keuze hebt, vul dan 'geen' in.) *
Vijfde keuze (indien je geen vijfde keuze hebt, vul dan 'geen' in.) *
Betaling
Voor je deelname betaal je een bijdrage van €20,00. Dit is een bijdrage aan de kosten die OPERA2DAY maakt voor o.a. een avondmaaltijd op de voorstellingsdag, huur van een repetitieruimte, een professionele repetitor, enz.
Vink hieronder aan dat je OPERA2DAY machtigt om dit bedrag éénmalig van je rekening af te schrijven. Nadat je een bevestiging van je deelname hebt ontvangen, incasseren we het bedrag aan het begin van de eerstvolgende maand. Uiteraard komt deze machtiging te vervallen als je voor géén van de voorstellingen van jouw keuze wordt geselecteerd en/of op de reservelijst wordt geplaatst.
Kun je toch niet meedoen? Bij afmelding tot een maand voor de voorstelling wordt je bijdrage door OPERA2DAY gerestitueerd. Meld je je korter dan een maand van te voren af, vindt er geen restitutie plaats.
*
Required
IBAN-nummer *
Your answer
Tenaamstelling rekening *
Your answer
Overig
Wil je door OPERA2DAY op de hoogte gehouden worden? *
Hoe heb je vernomen over de mogelijkheid om mee te doen aan deze voorstelling? (meerdere antwoorden mogelijk)
Heb je nog opmerkingen? (Zo nee, laat dit veld dan leeg.)
Your answer
Na het verzenden van dit formulier, hoor je binnen een week via e-mail of je geselecteerd bent voor één van de voorstellingen van jouw keuze. Houd ook je spam in de gaten, daar belanden onze mails nog wel eens! Als je in de tussentijd nog vragen hebt, kun je mailen naar meedoen@opera2day.nl
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service