Aplikacioni i regjistrimit të nxënësve për vitin shkollor 2018-2019/Aplication form of students for 2018-2019
Shkolla fillore dhe e mesme e ulët Akademia Ora Adresa: Rr. ‘’Prishtinë-Mitrovicë’’ p.n, km 3-të
Shkabaj - Prishtinë – 045 88 55 77/
Primary and secondary school Akademia Ora
Emri dhe mbiemri i nxënësit/Student's name and surname
Your answer
Data e lindjes/Birthday
Your answer
Vendi i lindjes/Birth place
Your answer
Gjinia/Gender
Adresa e vendbanimit/address
Your answer
Shkolla ku vijoni mësimet/Name of the current school
Your answer
Në cilën klasë do të regjistrohet fëmija/The class which the student will attend
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms