LIBRA MËSIMORË AKSES FALAS PËR 90 DITË
"Udha e shkronjave" do të japë akses PA PAGESË për 90 ditë në librat e saj mësimore dhe akses online (në grupe 12 nxënësi) pa pagesë në matematikën e Oksfordit, duke nisur nga data 30 mars deri në datën 30 qershor 2020.

Kujtoni edhe miqtë tuaj në emigracion për këtë mundësi, duke u ofruar atyre linkun e këtij formulari (https://forms.gle/TTfFixwDDwpU5mVt7)

Të dhënat tuaja personale që do të jepni në këtë formular ruhen nga "Udha e shkronjave", sipas ligjit 9887 "Për mbrotjen e të dhënave personale". Ato do të përdoren për t'ju nisur ju si person shërbimet dhe produktet mësimore të shkollës "Udha e shkronjave" për një periudhë të pacaktuar. Ju mundet të kërkoni në çdo kohë fshirjen e të dhënave tuaja nga databaza jonë.

Duke plotësuar këtë formular, ju premtoni të mos kopjoni, dhe të mos shpërndani materialet tona online tek të tjerët. Ato do të përdoren vetëm nga ju.
Email address *
Emri mbiemri i nxënësit/prindit/mësuesit *
Your answer
Statusi juaj nxënës/prind apo mësues? *
Klasa ku bën pjesë (nëse keni fëmijë tjetër, plotësoheni përsëri formularin) *
Shkolla që ndjek fëmija (na duhet për të përputhur ofertën tonë me programet e fëmijës). *
Your answer
Qyteti (dhe shteti, nëse nuk banoni në Shqipëri) *
Your answer
Numri celular i prindit *
Your answer
Numri celular i prindit tjetër (nëse doni e anashkaloni)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of UDHA E SHKRONJAVE Cambridge International School. Report Abuse