Schrijf je in voor een T'ai Chi cursus in het eerste semester van 2021
De cursus wordt gegeven in Studio Zinaaz, Sinaasappelstraat 93, 2564 EN Den Haag. Je schrijft je in voor een specifieke cursus, maar je kan zonder meerkosten aan meerdere lessen meedoen. Het meerdere keren les nemen moeten we echter wel beperken tot 10 personen per les.

Schoentjes, T-shirts en lesmateriaal zijn te koop op de studio. Cursusgeld wordt niet geretourneerd bij afbreken lessenreeks door cursist, wel kan in het opvolgend seizoen het tegoed in de vorm van een korting worden gebruikt. Dit in goed onderling overleg.

De kosten voor de cursus bedragen € 185,- (of € 225,- inclusief Push Hands) te voldoen via een van de betaalknoppen in het e-mailbericht waarmee we je aanmelding bevestigen.

Let op: als je betaalt vanaf een rekening die niet op je eigen naam staat, vul dan onderaan dit formulier in op welke naam die rekening staat. Dat maakt onze administratie wat eenvoudiger. Dank je wel.
Kies een cursus
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Mobiele telefoon
Naam bankrekening
Het e-mailadres gebruiken we om je aanmelding te bevestigen.
Het mobiele telefoonnummer gebruiken we om een SMS te kunnen sturen als er onverhoopt een les uitvalt.
De naam die bij de bankrekening hoort, hoef je alleen in te vullen als je het cursusgeld betaalt vanaf een rekening die niet op je eigen naam staat.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy