Care sunt prioritatile pentru dezbaterea publica din educație?

ARACIP​ va organiza, ​în ​perioada​ mai - octombrie 2015, o serie de 5 dezbateri publice referitoare la teme ​importante ​și urgente din​ educație​. Inițiativa vine în întampinarea nevoii de comunicare și dezbatere, manifestată atât în comunitatea profesorilor din preuniversitar, cât și a elevilor și a părinților acestora. Dezbaterile vor fi organizate în țară și sunt sprijinite de ARDOR.

Vă solicităm ajutorul în identificarea primelor 5 subiecte, ​variantele de mai jos stabilind cadrul general pentru​ ​domeni​ile ​de discuție​ propuse.​ ​Va rugăm sa parcurgeți următoarele 18 de propuneri și să votați pe acelea ​​5 pe car​e​ le considerați​ cele mai​ importante.

Dacă nu regăsiți​ aici ​subiectele ​pe care le doriți, v​​ă rugăm bifa​ț​i cea de-a 19-a opțiune - ”Other” - și ​să le adăugați în câmpul special creat.

​Opțional, vă invităm ​să completa​ți ​​la final și o ​adresă de email pentru a vă putea ​informa asupra datelor și localităților în care vor avea loc dezbaterile, ca și a rezultatelor acestora. ​

Vă rugăm să răspundeți la acest chestionar până pe data de 22 aprilie inclusiv.

Va mulțumim.

  Ați depășit numărul de 5 opțiuni!
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question