Bijlmer Books & Brunch
Inschrijfformulier

Bijlmer Books & Brunch is een samenwerking tussen de Amsterdamse boekhandel Bijlmer Bookstore en het restaurant Water & Brood met het doel zowel Zwart schrijverschap als lezen in de zwarte gemeenschap te stimuleren. Dit trachten zij te doen door het dialoog tussen lezer en auteur te faciliteren via een digitaal platform.

De lancering nader bekendgemaakt Vervolgens komen wij elke derde zondag van de maand via een digitaal platform bij elkaar. Maandelijks zal de inhoud van de meeting wisselen tussen een introductie van een nieuw boek en reflectief dialoog over dit boek. Tijdens de introductie van het boek leest de auteur voor uit eigen werk gevolgd door een interview om de auteur (en haar werk) beter te leren kennen. Een maand later komt de bookclub weer bij een voor een Q&A met de auteur en een group discussion. Dit telkens onder genot van een door Water&Brood verzorgd brunchpakket.

Kosten
Maandelijks zal de bijdrage €37,50 zijn.
Bij inschrijving zullen er eenmalige kosten van €37,50 zijn (voor administratie kosten en een starterspakket met leuke goodies)
Email address *
Naam *
E-mail *
Adres
Telefoonnummer
Opmerkingen (welke schrijver/boeken zou jij graag willen spreken/bespreken)
allergeen informatie (ben je ergens allergisch voor? dit in verband met de brunch)
kortingscode
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy