Aplikacioni i regjistrimit të nxënësve 01/2019
Shkolla fillore dhe e mesme e ulët Akademia Ora - Adresa: Rr. ‘’Prishtinë - Mitrovicë’’ p.n, km 3-të
Shkabaj - Prishtinë – 045 88 55 77
Primary and secondary school Akademia Ora
Emri dhe mbiemri i nxënësit/Student's name and surname *
Data e lindjes/Birthday *
Vendi i lindjes/Birth place *
Gjinia/Gender *
Adresa e vendbanimit/address *
Shkolla ku vijoni mësimet/Name of the current school *
Në cilën klasë do të regjistrohet fëmija/The class which the student will attend *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy