Uitnodiging Talentendag Voetbal Academie Brabant/Nederland 2020
Persoonlijke uitnodiging
Beste voetballer(ster),

Graag willen wij jou uitnodigen voor onze talentendag die zondag 8 maart 2020 plaats zal vinden bij SC 't Zand in Tilburg. Tijdens deze dag krijg je een training van verschillende gediplomeerde trainers van Voetbal Academie Brabant/Nederland.
Zowel de trainingen van deze talentendag en de trainingen van de talentenklas staan onder leiding van Jordi van de Sande (trainer Sparta Vrouwen en jeugd). Daarnaast hebben wij specialisten op het gebied van coördinatie-, snelheid-, kracht-, cognitieve-, techniek- en keeperstraining.
Hierdoor kunnen wij al 12 jaar een topopleiding aanbieden voor gemotiveerde spelers en speelsters die het maximale uit hun kwaliteiten halen. Dit blijkt uit de vele aanmeldingen uit binnen- en buitenland, tientallen spelers(sters) die verhuizen naar een BVO maar ook kinderen die in eerste instantie bij hun club in een lager team worden ingedeeld maar na cursussen bij ons in selectieteams terecht komen.

Tijdens deze dagen zullen er naast de trainers van Voetbal Academie Brabant/Nederland ook scouts van Betaald Voetbal Organisaties aanwezig zijn om de talenten te bekijken.
Tevens maak je ook kans om uitgenodigd te worden voor de Talentenklas van Voetbal Academie Brabant/Nederland waarbij je traint met de beste spelers(sters) en keepers(sters) van jou leeftijd en wedstrijden en toernooien speelt tegen BVO’s en top amateurclubs.
Zo nemen we in juni 2020 deel aan een internationaal toernooi en wellicht kun jij daar ook bij zijn!
Ben je tussen de 6 en 16 jaar en vind je voetbal het mooiste wat er is, schrijf je dan nu in voor de talentendag en maak kennis met de leukste en beste voetbalschool van Nederland.
Deelname aan de Talentendag is gratis. Vul snel dit aanmeldformulier in en neem gratis deel aan onze Talentendag.

Voor meer informatie:

Voetbal Academie Brabant/Nederland
06-81409638
Noteer hieronder de voor- en achternaam van uw kind. *
Your answer
Noteer hieronder uw telefoonnummer waar wij u kunnen bereiken. *
Your answer
Hoe oud is de speler(ster) *
Required
Wil je deelnemen op de talentendag als voetballer(ster) of keeper(ster)? *
Required
Kunt u aangeven wat het niveau van de speler(ster) is? *
Required
Bij welke voetbalvereniging en woonplaats speelt uw kind momenteel? *
Your answer
In welk team speelt uw kind momenteel? *
Your answer
Als laatste willen wij u verzoeken om uw email adres te noteren zodat wij verdere info kunnen sturen 3 dagen voor aanvang van de talentendag. *
Your answer
Wenst u in de toekomst op de hoogte gehouden te worden van onze activiteiten middels een nieuwsbrief?
Deelname aan de Talentendag is gratis. Wil je je nu al opgeven voor onze cursus? Meld je dan nu aan op: http://www.vab-shop.nl
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy