Alta Antics Alumnes Jesuïtes Sant Gervasi - Escola Infant Jesús
Si vols tramitar l'alta via web, només has d'omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
Promoció
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon mòbil
Your answer
Adreça postal
Your answer
Actualment tens fills a l'escola?
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades que de forma voluntària ens faciliti seran incloses en un fitxer la titularitat del qual correspon a l'Associació d'Antic Alumnes Jesuïtes Sant Gervasi - Escola Infant Jesús i que ha estat creat sota la seva responsabilitat amb la finalitat d’ enviar-li informació, per qualsevol mitjà, d’activitats culturals i formatives pròpies de l'Associació i/o de tercers.

Les seves dades no seran, en cap cas, cedides a tercers. De conformitat amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, en qualsevol moment podrà comunicar el seu desig de deixar de rebre aquesta informació per mitjans electrònics, així com exercir, en els termes reconeguts per la legislació vigent, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per mail a anticsalumnes.infantjesus@fje.edu

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jesuïtes Educació. Report Abuse - Terms of Service