20 YEARS AUDI TT @ BELGIAN AUDI CLUB DAY
Gelieve dit formulier in te vullen om u in te schrijven voor de viering van de 20e verjaardag van de Audi TT, op 17 november te Circuit Zolder in het kader van de Belgian Audi Club-dag. Naast de mogelijkheid om op circuit te rijden, zullen we ook ontvangen voor een exclusieve receptie op dewelke u kan genieten van hapjes en drankjes u aangeboden door onze twee food trucks.

U kan zich inschrijven voor drie verschillende sessies van elk 45 minuten, met daarbij tevens de mogelijkheid u voor meerdere sessies in te schrijven.

- 13.45u
- 15.15u
- 16.45u

De inschrijvingskost voor het evenement bedraagt € 50 (incl. BTW) per wagen en voor twee personen. De inschrijvingskost voor de sessies om op circuit te rijden bedraagt € 25 (incl. BTW) per wagen en per sessie.

Uw inschrijving zal pas als volledig worden beschouwd zodra het inschrijvingsformulier correct is ingevuld en ons werd toegezonden en de inschrijvingskosten betaald werden op de rekening van de Belgian Audi Club (BE14 2100 9190 0983) met de vermelding van de voor- en achternamen en de nummerplaat van het voertuig in kwestie.

Enkel de eigenaar van het voertuig kan een inschrijving doorsturen.

In geval van een annulatie minder dan 48 uur voor aanvang van het evenement zullen de gemaakte kosten niet worden teruggestort.

Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mailadres *
Your answer
Nummerplaat van het voertuig *
Your answer
Bouwjaar van het voertuig *
Aantal personen *
Sessies op circuit *
Required
Ik wens informatie te ontvangen van de Belgian Audi Club, de nieuwigheden, evenementen en wedstrijden *
Door JA te antwoorden gaat u ermee akkoord dat uw gegevens zullen gebruikt worden door MOTION Motorsports voor de hierboven vermelde doelen. U kan uw toestemming op eender welk moment intrekken door op de link om uit te schrijven te klikken onderaan onze e-mails.
Ik wil regelmatig informatie ontvangen over de producten, diensten en promoties, handig advies of uitnodigingen op evenementen van Audi *
Door JA aan te duiden, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden gebruikt voor bovenstaande doelen door D’Ieteren nv (officiële invoerder van Audi), door de bedrijven waarvan D’Ieteren aandelen bezit en door de Audi verdelers. U kan dit akkoord op ieder moment intrekken door te klikken op de uitschrijf-link onderaan onze e-mails.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MOTION Motorsports. Report Abuse - Terms of Service