Formular de inscriere MATERNOPEDIA
Conferința este adresată atât cadrelor medicale, cât și părinților. Ne dorim să creștem comunitatea persoanelor interesate de dezvoltarea sanătății mamei si copilului, iar părinții și cadrele medicale să colaboreze pentru aceasta.

Info: Se vor acorda Credite EMC pentru medicii, asistenții și moașele participante la eveniment.
Cand: 26 octombrie (ora 14 - 18); 27 octombrie (ora 10 - 18)
Locatie: Sala Dalles, Str. Nicolae Bălcescu nr. 18 (în apropierea Hotelului Intercontinental)

Tarif Conferinta:
50 lei/persoana pentru 2 zile.
* Membrii Asociatiei SAMAS (cu cotizația la zi) au acces gratuit.
Plata conferintei
In contul RO60RNCB0280145024150006 cu detalii de plata ''Participare Simpozion SAMAS + Nume''
Nume si prenume *
Your answer
Numar de telefon *
Your answer
Adresa de email *
Your answer
Localitate *
Your answer
Profesie *
Vreau sa fiu voluntar!
Pentru cei 5 voluntari accesul la conferinta este gratuit, iar acestia vor primi si diploma de voluntariat. Selectia voluntarilor se va face in baza chestionarului de voluntariat trimis ulterior inscrierii cat si a interviului cu reprezentantul SAMAS. Voluntarii vor beneficia de training.
Observatii, intrebari, sugestii
Your answer
Nota de informare
Asociația SAMAS știe că sunteți interesat de modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate, recunoscând, în același timp, importanța protecției confidențialității. În cadrul Asociației SAMAS ne-am asumat angajamentul de a vă proteja dreptul la confidențialitate. Obiectivul nostru îl reprezintă protecția tuturor datelor cu caracter personal pe care le deținem, gestionarea datelor dumneavoastră cu caracter personal într-un mod responsabil și asigurarea transparenței în practicile desfășurate. Încrederea dumneavoastră este importantă pentru noi. În acest sens, ne-am asumat respectarea următoarelor principii de bază: 1. nu aveți obligația de a ne furniza date cu caracter personal solicitate de către noi. Cu toate acestea, în cazul în care optați pentru a nu ni le transmite, există posibilitatea ca noi să nu putem oferi anumite servicii sau produse; 2. colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră se face în baza scopurilor exclusive definite în prezenta Declarație privind confidențialitatea sau a celor specifice pe care ţi le transmitem și/ sau pentru care ţi-ai exprimat consimțământul; 3. obiectivul nostru îl reprezintă colectarea, prelucrarea și utilizarea unui volum cât mai redus posibil de date cu caracter personal; 4. în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate în practică, intenționăm să le păstrăm cât mai exacte și actuale posibil. 5. în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în scopurile prevăzute și nu ni se impune obligația legală de a le păstra, vom aplica toate măsurile necesare pentru a le șterge, distruge sau anonimiza permanent. 6. datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise, vândute, închiriate sau dezvăluite în alte scopuri decât cele prevăzute în prezenta Declarație privind confidențialitatea. Afla mai multe informatii despre protectia datelor cu carcater personal aici - https://www.programsamas.ro/confidentialitate/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms