Tagsági jelentkezés és megújítás 2021-es évre Napfogyatkozás Egyesület
Kedves Jelenlegi és Leendő tagjaink!

Az alábbi kérdések kitöltésével tudjátok az egyesületi tagsági kérelmeket, a tagságotok megújítását elvégezni. A további információk a jelentkezési lap megfelelő pontjainál részletesen megtalálhatók.
A Napfogyatkozás Egyesület missziója
Missziója szerint egy olyan szakmai közösség, amely azért dolgozik, hogy a halál, és más veszteségek okozta gyász feldolgozásához mindenki segítséget kaphasson. Ezért a gyászolóknak segítséget nyújt, szakembereket képez, a széles társadalom számára ismeretet terjeszt és szemléletet formál. Az egyesület együttműködési alapon és a valós igényekre reflektálva végzi tevékenységét.
Név *
Lakcím: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Munkahely, foglalkozás:
Tagsági szintek
Az alábbiakban kiválaszthatod, milyen formában kívánsz a Napfogyatkozás Egyesület tevékenységébe bekapcsolódni. Amennyiben tagságot, vagy közösségi részvételt választasz, a tagdíj / közösségi díj befiztése tárgyévre, 2019. december 31-ig tartó időszakra vonatkozik.
Adataink:
Napfogyatkozás Egyesület 1133 Budapest Hegedűs Gy u. 92. 1/25
Adószám : 18173486-1-41
Bankszámlaszám : 11705008-20475424

Tagsági formák:

1. Teljes tagság (5000 Ft / év)
A tagságot egy, az egyesülettel való intenzívebb és kölcsönösségi alapú együttműködésként fogjuk fel, amelynek során az egyesület és a tagok vállalásai is megjelennek.
A tagok számára az egyesület
- megjelenési lehetőséget biztosít megújult honlapján (gyászfeldolgozó csoportok meghirdetése, gyászcsoportvezetők adatbázisában történő megjelenés, cikkek formájában).
- rendszeres esetmegbeszélő konzultációkat tart
- elindítja a szupervízió lehetőségét a gyászcsoportvezető tagoknak
- kedvezményes részvételt biztosít az egyesület által szervezett konferencián és eseményeken
- a tagokkal közösen szakmai protokollt fogalmaz meg
- hírlevél formájában rendszeres tájékoztatást nyújt az egyesületi hírekről
A tagok vállalják:
- részvétel a szakmai protokoll megfogalmazásában
- a gyász- és veszteség feldolgozással kapcsolatos szakmai munkájuk során a szakmai értékek és protokoll betartását
- részvétel évente két konzultáción
- részvétel évente egy alkalommal a közgyűlésen
- önkéntes vállalást tesz az egyesület működésébe, szakmai munkájába való bevonódásként (pl. munkacsoport részvétel, esemény előkészítés, megvalósítás, stb.). Az önkéntes vállalás mértékét a tag határozza meg.

2 Közösségi részvétel (2000 Ft /év)
A Napfogyatkozás Egyesület a gyásszal foglalkozó szakemberek és a gyászolók szélesebb közössége is egyben. Fontosnak tartjuk, hogy ez a közösség bővüljön, mindenki megtalálja a számára szükséges információkat, partnereket. Ezért az éves közösségi díj keretében
- hírlevél formájában tájékoztatjuk a közösség tagjait híreinkről, eseményeinkről
- közösségi eseményeket szervezünk, ahol személyes találkozásra is van lehetőség (pl. juniális)
- szakmai támogatást, segítséget nyújtunk

A közösségi részvétellel a tevékenységeinkkel való egyetértést és a közösségi elköteleződést fejezed ki. A közösségi tagoktól azt kérjük, hogy a gyásszal kapcsolatos munkájuk során az egyesület által kialakított szakmai értékeket és protokollt tartsák be.

3. Támogató
A támogatóink köréhez tartozóknak nem szükséges szakmailag, vagy érintettként az egyesület tevékenységéhez kapcsolódni. A támogatás mértékét a támogató határozza meg. Az egyesület a támogatókat honlapján megjeleníti (kérésre anonimitást biztosít).
Milyen formában kívánsz az egyesület munkájába bekapcsolódni? *
Támogató tagság esetén a támogatás összege:
Milyen kérdéseid, javaslataid, felajánlásaid vannak az általad választott tagsági szinttel kapcsolatban?
Kérjük erősítsd meg, hogy az általad kiválasztott tagsági szinttel kapcsolatos információkat elolvastad, ezek tudatában hoztad meg a döntésedet! *
Kérem felvételemet / tagságom folytatását a Napfogyatkozás Egyesület tagjai közé. Az Egyesület célkitűzéseivel egyetértek, az Egyesület alapszabályában rögzítettek betartását vállalom.
Az Alapszabályt itt találod: http://www.gyaszportal.hu/bemutatkozas-0
Clear selection
Köszönjük a tagsági jelentkezést / megerősítést. Kérjük, hogy a választott tagdíjat legkésőbb 2021. február 15-ig utald át a Napfogyatkozás Egyesület számára: 11705008-20475424- 00000000 számlaszámra, mert tagságod ezzel válik véglegessé.
Az egyesület elnöksége
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy