Jeles alkalmakra
A különleges alkalmakat méltóképp örökítheted meg egy személyre szóló porcelánnal. A tányérokat 10 munkanapos szállítási határidővel tudom elkészíteni. A tányér ára 3.200 Ft, ebben benne van az általad kért felirat is. Átmérője 24 cm. Hő-és kopásálló porcelánfestékkel festem, kemencében 820 fokon égetem ki. Mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is betehető.
Kosár
Minta
Darabszám
Üzenet *
Milyen név és dátum szerepeljen a tányér(ok)on? Milyen színű a jegyespár haja? Egyéb információ (pl. a keresztszülők neve, ha őket is kéred megjeleníteni)
Your answer
Kiegészítők
Az alap tányért kiegészítheted ezekkel az extrákkal
Pontgyűjtő hűségprogram
Pontbeváltás
Ha már tagja vagy a Szizi művek törzsvásárlói pontgyűjtő programnak, a meglévő pontjaidat itt használhatod fel. Több kedvezmény is megjelölhető egyszerre.
Pontgyűjtő kuponfüzet *
Ha még nem vagy tagja a Hűségprogramnak, akkor a rendeléskor megadott e-mail címeddel megnyitom a virtuális pontgyűjtő kuponfüzetedet, amelybe kifizetést követően a vásárlás értéke után járó pontokat automatikusan jóváírom. A negyedéves egyenlegközlő hírlevél alján található "Leiratkozás" gombbal bármikor kiléphetsz a programból.
Ajánló
Ha valakinek az ajánlására rendelsz most tőlem, kérlek írd ide a nevét, hogy megkaphassa az ajánlásért járó pontokat!
Your answer
Szállítási adatok
A megrendelő e-mail címe *
Your answer
Vezetéknév *
Your answer
Keresztnév *
Your answer
Telefonszám *
(csak számjegyekkel, pl. 201234567) Erre az adara a postai feladáshoz van szükség, én csak akkor hívlak fel ha elakadok a festésben és sürgősen egyeztetnünk kell.zavarni.
Your answer
Szállítási mód kiválasztása *
Személyes átvételre Budapesten a III. kerületben van lehetőség. A postán küldött porcelánokat karton dobozban, buborékos fóliában, biológiailag lebomló környezetbarát töltőanyaggal adom fel. A postázási költség tartalmazza a biztonságos töltőanyagot, a postakész csomagolást, ajándék csomagkísérőt, a csomagolási és a feladási díjat valamint a törékeny garanciát. A küldeményekben bekövetkezett esetleges károkért a posta helyett én vállalom a felelősséget. Így jelentős többletköltségtől, jegyzőkönyv felvételtől és utánajárástól szabadulsz meg. Elég ha 5 napon belül a mail@szizi.hu címre elküldöd a törött darab fényképét és soron kívül pótlom.
Szállítási/számlázási cím *
Ha a kettő eltér, akkor elsőként a postázási, másodikként a számlázási címet írd be
Your answer
Foxpost terminál azonosító
A hozzád legközelebb eső terminált itt keresheted meg: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/
Your answer
Rendelés leadása
A "SUBMIT" gombra kattintva a rendelés feladása megtörténik. A feladástól számított 3 napon belül a megadott e-mail címre megkapod a rendelés visszaigazolását és a fizetéshez szükséges adatokat. Felhívom a figyelmedet, hogy egyedi kérésre készített termék esetében a vevőt elállási jog nem illeti meg, azt elkészülte után köteles átvenni és kifizetni.

KOPÁS GARANCIA
Amennyiben az átvételtől számított 2 éven belül a festett mintában rendeltetésszerű használat mellett szemmel látható elváltozás/kopás lenne tapasztalható, a terméket díjmentesen kijavítom, vagy eredeti áron visszaveszem!

KÖSZÖNÖM A RENDELÉST!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms