WORD JIJ OOK FULL MEMBER VAN HONDA CAMINO COMMUNITY ?!
Welkom bij Honda Camino Community !
Graag stellen we ons even aan je voor,

Honda Camino Community is een door het BFOV erkende oldtimer bromfiets-club die haar levenslicht zag in het jaar 2013/2014.

Het geesteskind van een 4 tal camino liefhebbers, die vonden dat er in 2013 dringend nood was aan een frisse wind in de "Camino scene". Het ging al een tijdje niet zo goed in de Camino wereld, en de scene was met uitsterven bedreigd. Door een gebrek aan initiatief haakte de ene liefhebber na de andere af, tot er nog een groepje overbleef van om en bij 30 mensen "de die hards" zullen we ze maar noemen. Tot op het moment dat we het niet langer konden laten gebeuren, het zou immers jammer zijn mocht een stukje Vlaams/Japans erfgoed ergens in een vergeethoek belanden.

TOEN WERD HONDA CAMINO COMMUNITY GEBOREN.

Initieel ging de club van start als een PHPBB forum en hielden we via dat platform contact met elkaar. Maar door de overweldigende opkomst en het gebruiksgemak van het almachtige FACEBOOK zijn we voor onze dagelijkse communicatie en voeling met onze leden overgestapt naar een Facebookgroep die ondertussen meer dan 5000 volgers telt. Best cijfers om fier op te zijn, zeker in het relatief korte tijdsbestek. We begonnen al gauw na het opstarten van de club met het organiseren van meetings/tourritten. Het grote struikelblok was echter dat de meeste liefhebbers maar sporadisch met hun "beestje" buiten komen en de reguliere verzekeringspolissen daarvoor veel te duur zijn. Daar moest dus een oplossing voor komen, en zo dienden we een dossier in bij het BFOV. Kort daarna werden we erkend als Oldtimer-bromfietsclub. Op die manier zijn we in staat om onze leden hun bromfietsen en andere oldtimers aan een zeer aantrekkelijk tarief en degelijk te verzekeren. Wat er voor gezorgd heeft dat vele liefhebbers de stap hebben overwonnen en sindsdien meer met de brommer tussen de benen op de Belgische wegen te vinden zijn hetzij individueel of in clubverband.

Ook toen de wetgever plannen had om alle bromfietsen verplicht van een nummerplaat te voorzien, hebben wij als bestuur ons vanaf dag één vastgebeten in de materie door allerhande vergaderingen en overleg met het BFOV bij te wonen.
Waardoor wij als BFOV club het voorrecht hadden onze leden steeds de meest actuele informatie uit eerste hand te kunnen aanreiken. En alzo ook veel cowboy verhalen de kop hebben kunnen indrukken. Bijkomend hebben wij voor de leden die dat wensten, de service opgestart om de administratieve mallemolen die naar goede Belgische gewoonte niet altijd van een leien dakje loopt in onze handen te nemen. Zodat onze leden zich geen zorgen hoefden te maken om hun brommer correct ge-pre-registreerd te krijgen en hun verzekerings en plaataanvraag bij de verzekeraar van de club (MARSH) op te starten. Een dienst die we nog steeds vrijblijvend aanbieden en waarvan nog bijna dagelijks gebruik van gemaakt wordt.

Kortom Honda Camino Community is De club waar jij je jeugd terug ontdekt. Of ontdek op wat voor leuke brommertjes je ouders, oom of tante in hun jeugd rond snorden. De club waar de legendarische Honda Camino nog steeds leeft en in leven word gehouden !! De club van en door gepassioneerde liefhebbers.

Ondertussen bestaat Honda Camino Community (H.C.C) bijna zes jaar en zijn we fier om uitgegroeid te zijn tot de grootste, leukste en officiële Honda Camino Club van België. Erkend door de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen (BFOV).
Onze Full Club Member list heeft de kaap van 450 reeds een tijdje overschreden. Wat ons inziens weerspiegelt dat we ondertussen een club zijn die er staat en breed gewaardeerd wordt om wat we doen voor de club en onze leden. We zullen het dan ook niet nalaten om te blijven verder werken om de komende jaren nog beter te doen. Samen met jou steun worden we de allerleukste oude brommertjes club van het land.

Wordt jij ook nostalgisch bij de gedachte aan je jeugdbrommertje, of wil je ook terug op dat leuke brommertje rond snorren uit papa's tijd? Of wil je gewoon sympathiseren. Voel je aansluiting bij onze kernwaarden ? Sluit je dan aan bij onze leuke Club en ontdek wat er gebeurd in de bruisende Camino Scene !! En misschien komen we jou binnenkort wel tegen op één van onze talrijke ritjes.

ONZE KERNWAARDEN

- Honda Camino Community is een oldtimer bromfiets club, erkend en aangesloten bij de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen (BFOV) waar Iedereen met een hart voor de legendarische Honda Camino welkom is. (ook de oudere en jongere Honda broertjes zijn welkom) Wij streven naar een club waar vriendschap, behulpzaamheid, plezier en respect voor elkaar centraal staan !!! Draag jij die waarden in jou ? Dan nemen we je graag op in onze club. Het leven is immers te kort om met gevoelens van afgunst en ruzie te leven vinden wij !!!

- Wij streven naar het in standhouden van de Honda Camino in al zijn aspecten.

- Op regelmatige basis proberen wij de niets vermoedende bevolking overal ten lande hiermee in te betrekken door hen te bedwelmen met de onvergetelijke geur en het geknetter van onze tweetaktmotortjes.
Deze “Chemtrails” worden op regelmatige tijdstippen in de vorm van tourritten en meetings verspreid en zorgen meestal voor een aanwakkering van nostalgie bij de getroffen omstaanders. En kort erop volgende een exponentiële stijging van geïnteresseerden in onze club.

- Voor je dagelijkse praatje met onze leden zit je het best op onze gezellige Facebook groep. Je blijft er van alles wat reilt en zeilt binnen de club op de hoogte. Of zit je met een probleem of een vraag ? Er staat altijd wel iemand klaar om je proberen verder te helpen. Ben je op zoek naar een missend onderdeel of heb je wat te koop ook dat kan op de Facebookgroep. Kortelings kan U ook terecht op onze nieuwe website waar volop aan gewerkt wordt.

- Wat we verwachten van onze leden ? Behalve het dragen van onze kernwaarden hebben we je er graag bij op de ritten. We begrijpen dat agenda's niet altijd perfect op elkaar af te stemmen zijn, maar als het rittenseizoen volop aan de gang is hebben we haast elke 2 weken wel ergens ten lande een ritje. Zodat er altijd wel een rit is die bijna in jou buurt doorgaat. Omdat we met onze club willen bouwen aan één grote gezellige bende en niet enkel als BFOV portaal willen fungeren verwachten we van je dat je minsten één rit per jaar meerijd. Meer mag uiteraard altijd. Verder hoef je niet naar saaie bestuursvergaderingen te komen. Als we op pad gaan is dat enkel puur plezier.

- Wil je graag onze club en haar werking steunen ? Dat kan door Full Member te worden. Full Members kunnen genieten van een aantal voordelen waaronder een zeer voordelige verzekering voor AL hun oldtimers. Het lidmaatschap bedraagt 25,00€* per jaar

(* 25€ per seizoen vanaf 1 maart tot 28/29 februari het jaar er opvolgend, deel premies vanaf 1 november en 1 januari)

Alvast Van Harte Welkom in de levendige wereld van de Honda CaminoFull Club Member worden van Honda Camino Community
Vul onderstaande lijst met Uw persoonlijke gegevens in en beantwoord de vragen. Wij verzekeren je dat je persoonlijke informatie die je met ons deelt enkel gebruikt word voor communicatie tussen de club en Uzelf. En toe te voegen aan de database van het BFOV.
Voornaam *
Familienaam *
Postcode *
Stad/gemeente *
Straatnaam *
Huisnummer + eventueel busnummer *
Rijksregisternummer (formaat xx.xx.xx-xxx.xx) *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Mobiel (GSM) nummer *
Emailadres (zorg dat U een Email adres opgeeft dat U regelmatig nakijkt) *
We sturen regelmatig een nieuwsbrief met aankomende ritjes, groepsaankopen of ander nieuws ivm de club of wetgeving. Wil je deze nieuwsbrief per Email toegestuurd krijgen ? *
Indien U reeds aangesloten bent of was bij een club aangesloten bij het BFOV vermeld dan Uw BFOV lidnummer a.u.b.
Wat is U beroep ? *
Om Full Member te worden van Honda Camino Community willen we graag dat je weet waarvoor H.C.C. staat. Daarom vragen we je dat je eerste even de tijd neemt om onze kernwaarden en algemene regels te lezen en te aanvaarden. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy