Brandveiligheid tijdens de feestdagen

De checklist bestaat uit 35 vragen, na het invullen van de checklist ziet u direct uw score, inclusief feedback.

Met deze checklist controleert u (anoniem, tenzij u uw (bedrijfs)gegevens invult), of uw organisatie voldoet aan de essentiële brandveiligheidseisen.Tijdens de kerst- en eindejaar periode zijn er opvallend meer branden dan in de rest van het jaar.

Versiering maakt feestelijk, maar brandbare materialen zijn een extra risico!
De kerstboom, kerstverlichting en allerhande andere versieringen waarmee u uw bedrijf in een feestelijke sfeer onderdompelt, vragen om hierin verstandige keuzes te maken, evenals de nodige maatregelen om brandveiligheid te waarborgen.
U bent verantwoordelijk voor uw gasten en uw personeel/collega’s. Schenk daarom voldoende aandacht aan brandveilige kerstversiering.

Om uw feest niet met een sisser te laten eindigen hebben we voor u deze checklist incl. feedback samengesteld om brand te voorkomen. Met deze checklist controleert u of uw organisatie tijdens de feestdagen voldoet aan de essentiële brandveiligheidseisen. Hoewel de nadruk ligt op de feestdagen, zijn deze regels ook van toepassing buiten deze periode.

De brandweer controleert en handhaaft op brandveiligheid. Voor de exacte brandveiligheidseisen verwijzen wij u naar het Bouwbesluit 2012 (Paragraaf 1.5, hoofdstuk 6 en 7) en uw gebruiksvergunning.
https://rijksoverheid.bouwbesluit.com/Inhoud/docs/wet/bb2012
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy