Cursuri online de îngrijiri paliative pentru ASISTENȚI MEDICALI
ACCESUL la fiecare curs se primeste dupa confirmarea plații (se trimite OP către sorina.hasu@hospice.ro), numai pentru un curs odată. Doar după finalizarea unui curs se primește acces la următorul.

BENEFICIAR: Fundatia HOSPICE Casa Sperantei
CUI: 4921504
IBAN: RO59BACX0000000271656000 -UNICREDIT TIRIAC BANK
Mentionati in OP: „nume, prenume, denumire curs”

Va rugam sa mentionati o adresa de EMAIL valida, pe care o verificati frecvent, pentru a primi la timp detaliile importante legate de confirmarea inscrierii si participarea la curs.

O copie a acestui formular completat va fi trimisă instant, prin e-mail la adresa pe care o indicati.

Cititi TERMENI SI CONDITII: http://www.studiipaliative.ro/termeni-si-conditii/
Email *
Confirmare adresa e-mail *
Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale http://www.studiipaliative.ro/wp-content/uploads/2020/05/NOTA-DE-INFORMARE.pdf *
Conform Regulamentului de organizare, funcționare și autorizare a serviciilor de îngrijiri paliative în România (Ordinul Ministrului Sănătății nr. 253/2018), asistentii medicali pentru a putea asigura:
- ingrijiri paliative de baza, trebuie sa fie absolventi ai unui program de EMC de 36 ore;
- ingrijiri paliative specializate, trebuie sa fie absolventi ai programului de specializare SAU ai programului de studii masterale SAU ai unui program de EMC de 120 ore si sa aiba experienta clinica in paliatie de minim 3 ani.

*Asistentii medicali cu 3 ani de experienta clinica in paliatie care doresc sa acumuleze 120 ore EMC vor face obligatoriu modulurile 1,2,3 online +4,5 fata catre fata (36+60=96 ore) iar dintre modulurile online la alegere pot opta pentru oricare doua sau trei dintre ele.

* Asistenții medicali cu Curs introductiv de îngrijiri paliative AMI- 24 ore (efectuat față către față, pănă în martie 2020) se înscriu direct la INGRIJIRI PALIATIVE DE BAZA 2 (12 ore).

*Asistentii medicali cu 3 ani de experienta clinica in paliatie care doresc sa acumuleze 120 ore educatie si au facut deja cursurile fata catre fata INTRODUCTIV (18 ore) si AVANSAT (18 ore) vor face obligatoriu modulurile 4,5 fata catre fata (60 ore) iar dintre modulurile online la alegere pot opta pentru oricare doua sau trei dintre ele.
CURSURI ONLINE- disponibile
Pentru fiecare modul în parte se primesc: 21 de zile acces, două șanse la testul grilă final (75% este limita de punctaj pentru absolvire), certificat HOSPICE cu mentionarea numarului de ore. Modulurile nu sunt creditate EMC de OAMMR.

INSTRUIRE DE BAZĂ ONLINE (36 ore)
1. INTRODUCERE IN INGRIJIRI PALIATIVE (12 ore)- 120 lei
2. INGRIJIRI PALIATIVE DE BAZĂ 1 (12 ore)- 120 lei
3. ÎNGRIJIRI PALIATIVE DE BAZĂ 2 (12 ore)- 120 lei

MODULURI LA ALEGERE ONLINE
ETICA ÎN ÎNGRIJIRI PALIATIVE (8 ore)- 80 lei
ÎNGRIJIREA PLĂGILOR CRONICE (8 ore)- 80 lei

MEDICAȚIE ÎN ÎNGRIJIRI PALIATIVE PENTRU ASISTENȚI MEDICALI (8 ore)- în curând
NUTRIȚIE ÎN ÎNGRIJIRI PALIATIVE (12 ore)- în curând
ÎNGRIJIREA PACIENȚILOR STOMIZAȚI (12 ore)- în curând
CURSURI FATA CATRE FATA- BRASOV- indisponibile
Moduluri creditate EMC de OAMMR. Vor putea fi programate (primavara- 10 locuri, toamna- 10 locuri) numai după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia COVID, privind organizarea de evenimente, transport și cazare.

4. PRACTICI AVANSATE DE NURSING ÎN ÎNGRIJIRI PALIATIVE (30 ore, 15 credite EMC)- 300 lei
5. NURSING LIDERSHIP ÎN ÎNGRIJIRI PALIATIVE (30 ore, 15 credite EMC)- 300 lei
Menționați cursurile de îngrijiri paliative efectuate anterior (dacă este cazul): denumirea cursului/cursurilor și perioada în care a/au fost efectuat/e.
PENTRU CE CURS ONLINE OPTAȚI? *
Required
DATE PERSONALE
Profesie *
Required
Nume si Prenume *
Telefon contact (preferabil mobil) *
LOC DE MUNCA
Denumire angajator (spital, cabinet, srl, ong) *
Localitate *
Judetul *
Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al ANSPDCP cu nr. 16381/09.05.2012 (conform Legii 677/2001).Datele Dvs. personale sunt informații confidențiale, pe care fundația HOSPICE Casa Speranței le colectează și utilizează cu maximă responsabilitate, prin crearea politicilor de protecție a datelor și prin implementarea acestor politici la nivelul întregii organizații. HOSPICE Casa Speranței respectă prevederile Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR).Puteti solicita in orice moment accesarea, actualizarea sau stergerea datelor Dvs. personale din baza noastra de date, la adresa de email cshospice@hospice.ro. In termen de 7 zile veti primi pe email confirmarea cererii Dvs.
Sunt de acord cu colectarea, prelucrarea și stocarea datelor mele personale de către HOSPICE Casa Speranței pentru a fi informat în viitor despre:
*
Required
Doresc să fiu contactat de HOSPICE prin email *
Required
Doresc să fiu contactat de HOSPICE telefonic și prin mesagerie *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy