Пријавување за бесплатно предавање на Саемот за Вработување и Кариера - Job Fair 2014

Пријави се за бесплаптно предавање на Job Fair 2014. Бројот на предавања на кои можеш да се пријавиш не е ограничен, но местата за предвањата се ограничени. Побрзај и освој го своето место.

Секоја апликација е единствено важечка доколку претходно апликантот има пополнето CV на страницата jobfair.org.mk

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  Внесовте погрешен број. Бројот внесете го во форма: 07ххххххх
  This is a required question
  Внесовте погрешна e-mail адреса.
  This is a required question