Láthatatlan Egyetem új önkénteseinek jelentkezése
Kedves új Önkéntesünk!

A Láthatatlan Egyetem lelkes fiatalokból álló közösség.
Nagyon örülünk, hogy ránk találtál. Engedd meg, hogy röviden összefoglaljuk, hogy is csatlakozhatsz hozzánk - hidd el, érdemes!

Célunk, hogy fiatal felnőttként minél több területen tudjunk együtt, jó hangulatban fejlődni. Szervezünk többek között olyan hasznos, gyakorlatias képzéseket, mint időgazdálkodás, személyes pénzügyek, mindfulness, informatika gömböknek, kommunikáció.
A félévek során lehetőséged van különböző háttércsoportokhoz és / vagy képzéscsoportokhoz csatlakozni.

Az újonnan csatlakozóknak e kérdőív kitöltése után egy személyes interjú során tudunk bővebb információval szolgálni az egyes csoportokról.

Jelentkezésed után rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot. Egy tapasztaltabb önkéntesünk személyes találkozót egyeztet veled, ahol megkérdezi, mik is a személyes céljaid, miben szeretnél fejlődni, hogy tudunk egymással a legjobban együttműködni.

Ezután már csatlakozhatsz is hozzánk és kipróbálhatod magad háttércsoportjainkban. Valamint képzőként is csatakozhatsz a félév elején induló képzéseinkhez, ha már elvégezted valamelyik képzést, vagy igazán saját területednek érzed. Az első féléved alatt, a beilleszkedést megkönnyítve mentort keresünk neked, aki segít eligazodni a szervezetben.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amelyre a form kitöltése során nem kapsz választ, bármikor kereshetsz bennünket a hello@lathatatlanegyetem.hu címen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy