2019 Internacionalització Sector Auto: Corea del Sud
Des de l'Oficina Comercial de Corea del Sud a Espanya, KOTRA i en col·laboració amb el CIAC i ACCIÓ ens complau anunciar-los la visita de la Delegació Comercial del sector d'Autoparts que tindrà lloc a Barcelona el proper 14 de novembre al Saló del Diamant de l'Hotel Melià Sarrià a les 10:00h.

Donada l'empenta i tradició de les empreses coreanes així com la seva qualitat i vocació exportadora, pot ser una gran oportunitat per al desenvolupament de projectes conjunts així com per conèixer de primera mà alguns d'aquests productes innovadors i competitius que les empreses venen a oferir al mercat espanyol i llatinoamericà.

*En compliment del que estableix el nou Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de Dades Personals i la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, les seves dades seran tractades per part del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya, CIAC, i per KOTRA. La finalitat del tractament és gestionar la seva relació amb l'entitat, així com realitzar comunicacions que puguin ser del seu interès sobre activitats o altres serveis del Clúster. La legitimació es basa en el consentiment. Les seves dades no seran comunicades a excepció de que hi hagi una obligació legal. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació sobre les seves dades dirigint-se a comunicacio@ciac.cat. Pot trobar informació addicional sobre el tractament a la Política de Privacitat que consta a la nostra pàgina web.
Nom i cognoms *
Your answer
Empresa *
Your answer
Càrrec
Your answer
Email *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya. Report Abuse