ART & PLAY - Atelier In a Relationship Pentru Adolesenți
Salutare!

Ai ajuns aici pentru că vrei să faci o înscriere la atelierul In a Relationship pentru adolescenți. Acest atelier face parte din secțiunea de dezvoltare comunitară, dedicată locuitorilor din Alexandria, din cadrul Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, ediția 14.

Pentru a procesa înscrierea la Atelierele Art & Play, vom avea nevoie de câteva informații cu caracter personal (nume, număr de telefon, adresa de e-mail). Vom folosi aceste informații exclusiv pentru a asigura comunicarea cu participanții la ateliere, în vederea comunicării unor informații importante pentru buna desfăurare a activităților Art & Play.

Organizație: Fundația Friends For Friends
Traineri: Silvia Guță
Zile de atelier: 7 August
Vârstă: 14-19 ani
Ore atelier: 09:00-12:00
Locuri disponibile: max 15 participanți
Locația: Școala nr. 5 din Alexandria (str. Libertății, nr. 148)

***

Atelierul In a Relationship este dedicat adolescenților și tratează o temă de mare interes pentru oricine: relațiile de dragoste – ce le face să meargă bine și ce poate să le strice. Dacă ești adolescent și tocmai ce ai descoperit dragostea, acest atelier te va ajuta să comunici mai bine cu prietenul tău sau prietena ta, să înțelegi mai ușor de unde vin certurile sau situațiile tensionate dintre voi și să știi când o situație sau un comportament poate duce la o relație toxică, pe care nu și-o dorește nimeni.

Pe parcursul atelierului, vom explora împreună motivele și cauzele pentru care oamenii pot deveni violenți, dar și care sunt cele mai subtile forme de abuz emoțional, cum se pot strecura în viața noastră și care sunt efectele lor. La final, plecăm acasă cu o imagine mai cuprinzătoare asupra relațiilor de cuplu și a situațiilor de risc, știind ce am putea face sau unde să cerem ajutor pe viitor, dacă vom avea vreodată nevoie.

Misiunea proiectului In a Relationship este să facă liceenii mai conștienți privind abuzurile potențiale din interiorul cuplurilor, care reprezintă sâmburele violenței domestice de mai târziu. Prin violență înțelegem abuzuri fizice, dar și verbale, emoționale, psihologice, sexuale și cibernetice (online - deseori foarte greu de identificat, pentru că se confundă cu gesturi de afecțiune: este posesiv/ă pentru că mă iubește, vrea să știe tot timpul ce fac pentru că este grijuliu/e, etc.

Proiectul este implementat de Fundația Friends for Friends, împreună cu Avon România și face parte din Campania Respectului, inițiativă de luptă împotriva violenței domestice.

Prenumele participantului la atelier (ex: Maria) *
Your answer
Numele de familie al participantului la atelier (ex: Popescu) *
Your answer
Numărul de telefon al participantului: *
Your answer
Adresa de e-mail a participantului: *
Your answer
Vârsta participantului la atelier (ani împliniți) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ideo Ideis. Report Abuse