Ilmoittautuminen VARASIJALLE koskimelonnan alkeiskurssille Kurssin ajankohta: 27.7. - 5.8.2020
HUOM! Tällä lomakkeella voit ilmoittautua VARASIJALLE Melanvilauttajien koskimelonnan alkeiskurssille. Kurssi tuli täyteen 26.6. ja nyt on mahdollista ilmoittautua varasijalle. Mikäli kurssilla vapautuu paikka, sinuun otetaan yhteyttä.

Lisätietoa kurssista:

Kurssi toteutetaan lähiseudun sopivan haastavissa koskissa. Kurssin kalustona toimii Melanvilauttajien oma monipuolinen koskikalusto, joten omaa kajakkia tai varusteita et välttämättä tarvitse. Osallistua voi myös omalla koskikajakilla tai packraftilla.

Ilmoittautuminen on sitova, ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta on 90 euroa Melanvilauttajat ry:n jäsenille tai omalla kalustolla osallistuville, muille 110 euroa. Kurssi maksetaan etukäteen. Saat sähköpostiisi tarkat maksutiedot ja eräpäivän muutaman päivän kuluessa. Kurssille pääsy edellyttää laskun maksamista eräpäivään mennessä. Kurssimaksu palautetaan, jos peruutat osallistumisesi vähintään 7 päivää ennen kurssin alkua. Poikkeuksena sairastapauksissa perua saa vielä alkupäivänä.

HUOM: Koronavirustilanteesta johtuen kurssille EI SAA osallistua, jos sinulla on flunssan oireita tai olet oireeton, mutta altistunut koronavirukselle enintään kaksi viikkoa ennen kurssia.

Kurssille mahtuneille lähetetään infosähköposti kurssin tarkemmista tiedoista ja varusteista jne. noin 5 päivää ennen kurssin alkamista.

Seuralla on järjestäjän vastuuvakuutus https://www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/jasenpalvelut/edut-sopimukset-liitoille-seuroille/tuplaturva/ , mutta suosittelemme osallistujille omaa tapaturmavakuutusta.

Lähettämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut sitovasti Melanvilauttajat ry:n koskimelonnan alkeiskurssille. Osoitetietoja käytetään ainoastaan kurssin tarpeisiin eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle. Kurssin vastuuohjaajana on melontaohjaaja Jani Moilanen.

Lisätiedot kurssista ja peruutukset: Kurssin vastuuohjaaja Jani Moilanen, jani.moilanen [ät] melanvilauttajat.fi / 050 468 7741.

Muihin koskimelontaan liittyviin kysymyksiin vastaa myös koskivastaava Ville Eronen, ville.eronen [ät ] melanvilauttajat.fi / 040 524 8097
Sukunimi *
Etunimi *
Katuosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Osoite on välttämätön, koska kurssi-info toimitetaan sähköpostitse.
Alle 18-vuotiaan huoltajan nimi ja yhteystiedot
Yli 15-vuotiaat voivat osallistua kurssille, nuoremmat vain huoltajansa kanssa.
Onko sinulla sairauksia tai vammoja, jotka voivat vaikuttaa melonnan turvallisuuteen?
Nämä käsitellään luottamuksellisesti, ja vain kurssin ohjaajien tietoon.
Lisätietoja, toiveita kurssin sisällöstä
Olen Melanvilauttajat ry:n jäsen *
Kalusto *
Onko sinulla autoa käytössäsi? *
Pyrimme minimoimaan autojen tarpeen kimppakyydeillä. Koronatilanteesta johtuen voit myös valita vaihtoehdon: On, en halua muita kyytiini.
Required
Osaan uida *
Koskikurssilla uimataito on pakollinen.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy