Jäsenhakemus Tornion Kennelkerho
Täytä jäsenhakemus huolellisesti, huomioithan, että jäsen- ja liittymismaksu tulee olla maksettuna ennen hakemuksen lähettämistä, sillä jäsenhakemukseen tulee maksun arkistointitunnus. Jokaisen jäseneksi hakevan on täytettävä oma jäsenhakemus.

Ensimmäinen jäsenmaksu maksetaan itse (ennen jäsenhakemuksen lähettämistä), seuraavana vuonna lähetämme jäsenmaksulaskun tammi-helmikuun aikoihin. Jäsenmaksulasku lähetetään ensisijaisesti jäsenhakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, jos sähköpostiosoitetta ei ole ilmoitettu jäsenrekisteriin jäsenmaksulasku lähetetään paperisena ilmoitettuun postiosoitteeseen.

Huomio! Jäsenmaksut ovat kalenterivuosikohtaisia, esim. jos liityt jäseneksi joulukuussa niin jäsenmaksu kirjautuu vain kuluvalle vuodelle ja tammikuussa tulee uusi jäsenmaksu seuraavalle vuodelle.

Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksista jäsensihteerille.

Jäsenyyteesi liittyvät tiedustelut ja muutokset: jasensihteeri (at) tornionkennelkerho.net

Hakemuksestasi lähetetään kopio alla ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Se toimii myös kuittauksena hakemuksesi perille saapumisesta. Jos et ole saanut hakemuskopiota sähköpostiisi ota yhteyttä osoitteeseen: yllapito (at) tornionkennelkerho.net

HUOM! Huoltajan sähköpostiosoite jos hakija on alle 16v.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy