Kalliokiipeilykokeilu su 15.8.2021 klo 10-13
Tervetuloa Huvimestarin kalliokiipeilykokeiluun! Tällä lomakkeella ilmoittaudut sitovasti tapahtumaan.

Kalliokiipeilykokeilussa pääset testaamaan kiipeilyä luonnon kallioilla Jyväskylän läheisyydessä. Reittien vaikeustaso pyritään sovittamaan niin, että jokainen pääsee kiipeämään ainakin yhden reitin ylös asti ja mielellään saisi haastetta enemmänkin loppua kohden.

Kalliokiipeilykokeilu ei vaadi esitaitoja, vaan kuka tahansa voi osallistua kokeiluun. Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet saat meiltä: valjaat, kiipeilykengät ja kypärän.

Sopiva kiipeilykallio valitaan ryhmäläisten kokemuksen perusteella, joten täytäthän oheisen lomakkeen huolella. Kohteen tarkempi sijainti kerrotaan vasta myöhemmin. Kallio on joka tapauksessa noin puolen tunnin ajomatkan sisällä Jyväskylästä. Kallioille pyritään järjestämään ryhmän kesken kimppakyyti sitä tarvitseville.

Tapahtuma voidaan peruuttaa, jos osallistujia ei ole tarpeeksi tai jos keli estää kiipeilyn. Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä ja maksimimäärä 8 henkilöä. Osallistujat saavat tarkemmat tiedot tapahtumasta sähköpostitse noin pari päivää ennen tapahtumaa. Niinpä et saa erillistä kuittausta ilmoittautuessasi. Jos ryhmä kuitenkin tulee täyteen, etkä mahtunut mukaan, saat siitä mahdollisimman pian ilmoituksen. Suljemme ilmoittautumislomakkeen, kun ryhmä tulee täyteen.

Hinta kiipeilylle on 40 € / hlö. Hinta sisältää varusteet (valjaat, kypärä, kiipeilykengät) ja ohjauksen. Toiminnallamme on vastuuvakuutus, mutta osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu.

Ilmoittautumisensa voi perua maksutta sunnuntaihin 8.8. saakka. Peruuttamattomat poisjäämiset laskutetaan täysimääräisinä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostitse: 0400 627 010 (myös tekstiviesti/WhatsApp) / toni@huvimestari.fi.

Huomaathan, että kalliokiipeilykokeilu ei ole sama asia kuin kalliokiipeilykurssi. Se ei siis valmista omatoimiseen itsenäiseen kiipeilyyn.

Tervetuloa kiipeilemään!

Huvimestari-Toni
Nimesi
Puhelinnumerosi
Sähköpostiosoitteesi
Oletko aiemmin kiivennyt sisällä (seinäkiipeily/boulderointi)?
Clear selection
Oletko aiemmin kiivennyt ulkokallioilla?
Clear selection
Jos sinulla on omia kiipeilyvarusteita, listaa ne alle (tällä kartoitetaan tarvittavaa lainavarustemäärää ryhmälle)
Esim. kiipeilykengät, valjaat, kypärä
Kengännumerosi (jos sinulla ei ole omia kenkiä)
Saapuminen
Clear selection
Tulen
Clear selection
Vapaa kenttä
Tähän voit heittää yleisiä kommentteja/kysymyksiä tai ilmoittaa kyytitarpeesta. Myös jos olet kiivennyt aiemmin ja osaat toivoa jotain tietyn vaikeustason (greidin) reittejä kiivettäväksi, voit heittää toivetta niin koitetaan järjestää.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Huvimestari. Report Abuse