Taller: Reconeixement de plantes medicinals i comestibles als marges del riu Segre i en els marges dels camps de cultiu. Diverses convocatòries de data: Diumenges 29 julio, 5 agost (Estany de Sant Lloreçs de Montgai), 12 agost i 9 setembre

En castellano a continuación..,

Sortirem de la nau de Pàmies cap a un camí en el marge del riu Segre, on freqüenten diferents espècies silvestres medicinals i comestible, explicaré les seves propietats i formes d'ús. Descansarem en un lloc natural de gran bellesa i després visitarem un arboretum al monestir de les Franqueses i de camí volta a Pàmies, passejarem pels marges dels camps, buscant plantes comestibles i medicinals, que només neixen en aquest tipus de mitjà. I per acabar, si ens ve de gust, donarem una volta al bosc medicinal i comestible de la família, per menjar-nos la fruita que aquest mes al punt, sentint el poder de crear el nostre propi bosc medicinal i comestible.

De 10:00 a 14:00

Punt de trobada: Entrada d'hivernacle

Impartit per Pau Pàmies Gràcia, pagès ecològic i investigador en biodiversitat alimentària i medicinal amb 20 anys d'experiència, actualment produeixo llavors de tot tipus i herbes medicinals i acompanyo a persones amb problemes de salut i emocionals a través dels meus mestres espirituals.

Atenció: la confirmació de la inscripció és la pantalla posterior a "enviar formulari". Entre 5 i 10 dies abans de la celebració del taller realitzarem l'enviament d'un correu electrònic de confirmació de la celebració del taller.

-o-o-o-

Col·laboració: 10 €
(Si algú no pot pagar-ho, pot venir abans o després a ajudar-me a les feines de hort o intercanviar alguna cosa)

-o-o-o-

Com arribar al Ecocentre Pàmies: http://goo.gl/LU35In / Geolocalització amb Google Maps: Pàmies Hortícoles Balaguer
Visita virtual a vivers: http://goo.gl/QWbUbx --- botiga i espais formatius: http://goo.gl/yuPBhG
Les col·laboracions per assistència es podran realitzar a l’arribada.
En cas d’anul·lació de la inscripció, et demanem que ho comuniquis el més aviat possible.
Accés a agenda d'activitats Pàmies Vitae amb els propers tallers i activitats: http://goo.gl/D8y0qb

-o-o-o- / -o-o-o-

Taller: Reconocimiento de plantas medicinales y comestibles en los margenes del rio Segre y en los ribazos de los campos de cultivo.
Varias convocatorias de fecha: Domingos 29 julio, 5 agosto (Lago de Sant Lloreçs de Montgai), 12 agosto y 9 septiembre,

Contenidos:
Saldremos de la nave de Pàmies hacia un camino en el margen del río Segre, donde frecuentan diferentes especies silvestres medicinales y comestible, explicaré sus propiedades y formas de uso. Descansaremos en un lugar natural de gran belleza y luego visitaremos un arboretum en el monasterio de las Franqueses y de camino vuelta a Pàmies, pasearemos por los márgenes de los campos, buscando plantas comestibles y medicinales, que solo nacen en ese tipo de medio. Y para terminar, si nos apetece, daremos una vuelta al bosque medicinal y comestible de la familia, para comernos la fruta que este mas al punto, sintiendo el poder de crear nuestro propio bosque medicinal y comestible.

De 10:00 a 14:00

Punto de encuentro: Entrada de invernadero

Impartido por Pau Pàmies Gràcia, agricultor ecológico e investigador en biodiversidad alimentaria y medicinal con 20 años de experiencia, actualmente produzco semillas de todo tipo y hierbas medicinales y acompaño a personas con problemas de salud y emocionales a través de mis maestros espirituales.

Atención: la confirmación de la inscripción es la pantalla posterior a "enviar formulario". Entre 5 y 10 días antes de la celebración del taller realizaremos el envío de un correo electrónico de confirmación de la celebración del taller.

-o-o-o-

Colaboración: 10 €
(Si alguien no puede pagarlo, puede venir antes o después a ayudarme a los trabajos de huerto o intercambiar algo, contacto en ompaupamies @ gmail.com)

-o-o-o-

Cómo llegar a Ecocentro Pàmies http://goo.gl/LU35In / Geolocalización con Google Maps: Pàmies Horticoles Balaguer
Visita virtual a viveros: http://goo.gl/QWbUbx - tienda/espacios formativos: http://goo.gl/yuPBhG
Las colaboraciones por asistencia se podrán realizar a la llegada.
En caso de anulación de la inscripción, te pedimos de comunicarlo con toda la antelación posible.
Acceso a agenda de actividades Pàmies Vitae con los próximos talleres y actividades: http://goo.gl/jP0OgT

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Captionless Image