TEA (Trastorn d'Espectre Autista)
INFORMACIÓ I FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Dediquem dues sessions al TEA (Trastorn d'Espectre Autista)
CALENDARI:

- Dimarts 3 d'abril de 2018, de 18 a 20 h, XERRADA sobre TEA (1 hora i mitja de xerrada i 30 minuts de preguntes).

- Dijous 5 d'abril de 2018, de 18 a 20 h, TALLER PRÀCTIC de TEA. La finalitat d'aquesta segona sessió és donar consells pràctics pel dia a dia.

HORARI: de 18 a 20 h

LLOC: Centre Cívic i Cultural El Colomí (carrer de Tarragona, 22. Vila-seca)

50 PLACES, que s'assignaran per ordre d'inscripció.

Oferim servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys; només cal que ho indiqueu en el present formulari d'inscripció.

Activitat gratuíta del Pla Educatiu d'Entorn per a les Famílies de Vila-seca.

Data límit d'inscripció: dijous 29 de març de 2018 (inclòs)

Què és l'Autisme?
L’Autisme és un trastorn o condició que afecta de per vida a nens i nenes. En boca de persones autistes: “que dificulta la comprensió del món i de tot allò que ens envolta”. Es parla de Trastorns de l’Espectre Autista (TEA) perquè tot i que les persones amb autisme comparteixen dues àrees de dificultats, la seva condició els pot afectar de manera molt diferent.

Algunes persones amb autisme poden portar una vida més independent mentre que d'altres necessitaran algun tipus de suport especialitzat. Les principals dificultats de les persones amb TEA s’organitzen en dues àrees segons el DSM-V (manual diagnòstic americà):

- Dificultats sociocomunicatives (tant en la comunicació com en la interacció social)
- Conductes rígides i repetitives.

Xerrada i taller a càrrec d'especialistes del centre ADN Girona, especialitzat en TEA i Diversitat Funcional.
ADN Girona, Centre d'intervenció especialitzat en Trastorns de l'Espectre Autista (TEA) i altres trastorns del desenvolupament. ADN és part del grup AD, associació formada per professionals, col·laboradors i voluntaris que atén a un ampli ventall de població tant en risc d'exclusió social com en l'àrea de la discapacitat.

Els directors d'ADN es varen formar i varen començar la seva trajectòria professional en el camp del neurodesenvolupament al Regne Unit. Tots els nostres terapeutes estan formats en les últimes tècniques i eines d'intervenció en aquest camp. La diferència del nostre centre és que hem adaptat aquestes metodologies en l'àmbit del territori català, tant per les famílies com per els professionals que necessiten assessorament i suport.

La nostra intervenció és global i tracta totes les àrees de desenvolupament: comunicació expressiva i receptiva, cognició, motricitat fina i grossa, imitació, el joc, habilitats socials, dificultats sensorials i l' autonomia.


https://www.adngirona.com/qui-som/

Activitat a càrrec de Mario Montero Camacho, director/terapeuta d'ADN Girona
Formació Mestre educació primaria, Educador social i Pedagog
Feina actual Fundador i Director d'ADN Girona, Director de la Càtedra d'Autisme de la Universitat de Girona (UdG), Consultor a COADI, Consultor i Formador Freelance
Experiència més de 20 amb nens i adolescents, 17 anys amb nens amb TEA
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Fareu ús del servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys? *
Required
En cas afirmatiu, indiqueu l'edat i el nom dels infants
Your answer
Algun dels vostres fills/es participa en el Programa de lectura assistida amb gossos? (si des de la vostra escola us han assignat plaça perquè el fill/a pugui fer les sessions de lectura assistida amb gossos)
En cas afirmatiu, indiqueu el nom, l'edat i el curs del vostre fill/a que participarà en el Programa de lectura assistida amb gossos
Your answer
Centre/s escolar/s de procedència dels vostres fills *
Required
Observacions
Your answer
Organitza:
El Pla Educatiu d’Entorn per a les Famílies informa de les diferents activitats que es realitzen a través de la pàgina web i de l’APP de l’Ajuntament de Vila-seca, i a la xarxa social de Facebook amb què s’informa i es fa difusió de les activitats programades, per la qual cosa si teniu cap inconvenient a rebre informació per correu electrònic o bé que en fem difusió a través d’imatges, feu-nos-ho constar a l’adreça ensenyamentvilaseca@gmail.com.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service