Computational BIM Webinar (13 & 27 Nov)
Computational BIM* Webinar & the Community of Practice for the industry by the industry

Topic: Showcases of on IDD Computational BIM applications from Design to Fabrication
Date: 13 Nov 2020, Friday - Use Cases, Experience & R&I Sharing
Time: 2:55pm to 5:30pm
Host: Muhammad Khalil Bin Shaiful, Boustead Projects E&C
Registration:
Agenda:
2:55 pm (5 min) - Registration / Join Meeting
3:00 pm (30 min) - Prof. Lei Zheng (University of New Brunswick, Canada)
3:30 pm (30 min) - Camiel Weijenberg (Weijenberg Design Studio)
4:00 pm (30 min) - Muhammad Khalil Bin Shaiful (Boustead Projects E&C)
4:30 pm (30 min) - KC HO (Autodesk)
5:00 pm (30 min) - Discussion (Moderator - Muhammad Khalil Bin Shaiful)
5:30 pm - End of session

Topic: Extend the power of Dynamo with Python
Date: 27 Nov 2020, Friday - Technical Know-How
Time: 9:30am to 12:30am
Pre-requisite:
- Basic Understanding of Dynamo
- Revit 2021 version installed
Agenda:
- Overview on Dynamo with Python Applications
- Python Node Basics
- Learning Variables and data types
- Lists, Conditional Execution, Loops Functions
- Revit nodes library and accessing Revit API
- Facilitated by DIGI/BERII

+ Please register for this free-of-charge session by completing the form below.
+ A link will be sent to you nearing to the webinar date or you may visit https://computation.space/workshops for the details

* Computational BIM refers to the innovative problem-solving approach where users define algorithms to have automated generation and manipulation of building-related information for better work efficiency, effectiveness and productivity gains.
Email address *
Name *
Organisation *
Designation *
Mobile or Office Contact
I am available for the sharing session on 13 Nov 2020, Friday, from 2:55 pm to 5:30 pm for Computational BIM Webinar *
I am available for the sharing session on 27 Nov 2020, Friday, from 9:30 am to 12:30 am for Dynamo with Python Computational BIM Webinar *
Please indicate the topic(s) in computational BIM that you are interested to attend. *
I am interested to share my computational BIM use cases / experiences in a 30 minutes session *
I can share my scripts in the computational BIM portal (https://computation.space/resources) *
I am interested to be part of the Computational BIM Community of Practice / Interest Group to participate or getting the update of Computational BIM related activities update *
I am agreeable to share my contact details within the Ground-up Computational BIM Interest Group / Community of Practice for Computational BIM related activities (such as open sharing sessions, workshops, hackathons, polls & surveys) and resources (such as training materials) sharing. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy