Înscrieri  MNT® - O 9 legătură dascăl-elev
Dăm startul ediției a IV-a a proiectului „MNT® - O 9 legătură dascăl – elev”, un proiect educațional GRATUIT, dedicat exclusiv cadrelor didactice.

În 12 Ianuarie am dat startul ediției a IV-a a proiectului „MNT® – O 9 legătură dascăl – elev”, un proiect educațional GRATUIT, dedicat exclusiv cadrelor didactice.

Te mai poți înscrie în proiect până pe 8 februarie 2024! Trimite dovada că ești dascăl sau personal auxiliar pe mnt@asociatianumerologilor.ro

Modelul Numerologic de Tipologizare - MNT® reprezintă un instrument complementar de (auto)cunoaștere, care operează cu 9 modele arhetipale și facilitează o cunoaștere mai rapidă și mai profundă a elevilor, cu scopul valorificării potențialului nativ al acestora.

În această ediție a proiectului, veți avea acces în platformă la 6 Module Teoretice, 2 întâlniri Întrebări și Răspunsuri, 4 ateliere de practică și întâlniri de Follow-up.

Vă așteptăm cu drag!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume și prenume *
Sunteți cadru didactic *
Required
Ați mai participat la o ediție trecută a proiectului?
*
Required
De unde ați aflat de proiectul nostru?
*
Număr de telefon pentru corespondență.
*Datele dvs. sunt prelucrate conform GDPR în vigoare.
*

Prin bifarea casetei de mai jos, confirmați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale în conformitate cu condițiile GDPR.

*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy