Inschrijfformulier weekendlezing eerwaarde Dagpo Rinpochee 23-24 september 2017
Met zeer veel genoegen kunnen wij aankondigen dat eerwaarde Dagpo Lama Rinpochee heeft toegezegd om in september 2017 ons centrum in Haarlem voor de tweede keer dit jaar te willen bezoeken.
Calling the Guru from Afar
Rinpochee heeft na herhaalde verzoeken besloten om een korte tekst van Kyabje Dechen Nyingpo Pabongka Rinpochee te behandelen met in het Engels de titel: Calling the Guru from Afar. Deze bijzondere tekst is een ontroerend verzoek om zegeningen van de spirituele leraar om de diverse stadia van het pad naar verlichting te realiseren. Rinpochee zal bij het behandelen van deze tekst de nadruk leggen op het verkrijgen van een waardevol mensenleven met vrijheden en rijkdommen en de vergankelijkheid ervan.

Het is aan te bevelen dit onderricht beide dagen te volgen. Enige basiskennis van het boeddhistisch gedachtegoed is aanbevolen, maar de lezing is ook goed te volgen zonder enige voorkennis. Het onderricht zal vertaald worden naar het Nederlands.
Omdat wij veel deelnemers verwachten is uw aanmelding via dit formulier verplicht.

Datum en tijd:
Zaterdag 23 en zondag 24 september 2017
Beide dagen van 09.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur
LET OP:
Tijden kunnen worden aangepast afhankelijk van hoe Rinpochee zich voelt. Bij aanpassingen zullen we een email versturen naar de personen die zich hebben opgegeven.

Link to the English registration form:
Besides translation to Dutch, there will also be English translation available. Most likely also French translation is available, we are still solving this with help from the organisation in France. Foreign participants are asked to use the English registration form through the link below:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1guMJLy0s8-AOc0_bJ-U0nVLYdwT-4pxYsYalaEbWlDHRQQ/viewform

NEDERLANDERS DIE NAAR NEDERLANDS WILLEN LUISTEREN, KUNNEN VERDER DOOR ONDERAAN OP VOLGENDE TE DRUKKEN.

Eerwaarde Dagpo Rinpochee tijdens zijn laatste bezoek in februari 2017
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms