DUHOVNE POČITNICE SKUPNOSTI SRCE NA MURTERJU
OD 21. DO 29. AVGUSTA 2021
So namenjene ločenim ali razvezanim in njihovim otrokom do 18. leta. Če želite preživeti počitnice z Skupnostjo razvezanih v Cerkvi - SRCE, vas prosimo, da izpolnite ta obrazec. Rok za prijavo je 1. julij, oz. do zapolnitve mest.

Duhovne počitnice bo oblikovalo skupno življenje in skrb drug za drugega (kuhali bomo sami, prav tako bomo sami bomo skrbeli za red in čistočo) z skupnimi obroki, druženjem na plaži (ki je od župnišča oddaljena samo 200 m), izleti v okolico in vsakodnevna maša in molitev ter možnost duhovnega pogovora ali spovedi.

INFORMACIJE IN PRIJAVE: p. Tomaž Mikuš, Tel.: 064 178 014, prijave.srce@gmail.com

Akontacija za duhovne počitnice je 50 eur. Celoten strošek počitnic je 110 eur. Dobrodošli so tudi darovi iz domačega vrta ali njive. Akontacijo lahko od meseca aprila dalje izročite blagajničarki skupnosti Karmen Koprivec. Najlažje to storite na ponedeljkovih skupnih srečanjih (ko bodo le ta spet mogoča).

Pomembno:
Letuje se na lastno odgovornost posameznikov oz. staršev. Ob prijavi je potrebno opozoriti na posebnosti pri prehrani. Kdor ima zdravstvene težave, mora izročiti vodji počitnikovanja v zaprti kuverti opis zdravstvenih težav in imena zdravil, ki jih mora jemati.

Srce Murter 2021 vas vabi!
https://srcerazvezani.si/
IME IN PRIIMEK *
IME IN STAROST OTROK
EMAIL *
TELEFON *
NASLOV *
POŠTA *
Posebnosti pri prehrani
Imam vprašanje za organizatorje
Vaše osebne podatke uporabljamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) na podlagi vaše osebne privolitve.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy