Kako do uspješne sezone? Suvremeno poslovanje malog iznajmljivača
Poštovani,
ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje na BESPLATNOJ edukaciji koja će se održati 30.01.2020. u 17h u osnovnoj školi u Grebaštici.

Edukacija je namjenjena privatnim iznajmljivačima i svima koji se planiraju baviti iznajmljivanjem smještaja u budućnosti.
Pohađanjem edukacije, saznat ćete sve korisne informacije, trendove u turizmu i preporuke za bolju popunjenost Vašeg smještaja.

Mjesta na edukaciji su ograničena, a prijavom osiguravate svoje mjesto. Za sva dodatna pitanja o edukaciji ili prijavi obratite nam se na adresu e-pošte: marketing@adriagate.com.
Pridružite nam se!
Ime i prezime *
Your answer
Vaša e-mail adresa *
Your answer
Vaš broj telefona/mobitela:
Your answer
U kojem mjestu ili gradu se nalazi Vaš smještaj? *
Your answer
Slanjem ove prijavnice dajem suglasnost za primanje obavijesti putem navedenog emaila i broja telefona/mobitela, kao i za korištenje mojih osobnih podataka (ime, prezime, mail i broj telefona/mobitela) za potrebe edukacije i informiranja vezanog za temu iznajmljivanja obiteljskog smještaja od strane turističke agencije Adriagate i TZ Grebaštica. U slučaju da ne želite primati obavijesti, prijavnicu možete opozvati putem maila: marketing@adriagate.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy