Mă înscriu la Pe-un picior de Plai 2022!
A 6-a ediție a evenimentului Pe-un picior de Plai! va avea loc în data de 10 septembrie 2022, cu startul de pe bulevardul Ghioceilor, Dumbrăvița, la intrarea în Pădurea Verde, ora 18:00.
Acest eveniment este organizat de Alergotura, tradițional în același weekend cu prietenii de la Festivalul Plai -> www.plai.ro/festival

Iată atmosfera de la edițiile anterioare:
https://vimeo.com/372537592
https://vimeo.com/139174961

Acest eveniment este unul necompetițional cu taxă de participare modică (20 lei) și fără kit de participare.

Taxele de participare se pot plăti automat prin Netopia, folosind linkul https://mpy.ro/16kt75dev

sau prin transfer bancar în contul în RON nr. RO45 BACX 0000 0007 9166 2000 deschis la UniCredit Bank Timişoara, Titular Clubul Sportiv Asociația Alergotura. În acest caz, pentru confirmarea înscrierii vă rugăm să ne trimiteți o confirmare a plății la emailul mail@alergotura.ro.


În urma înscrierii tale la evenimentele Alergotura, în baza noastră de date se regăsesc o serie de date cu caracter personal : nume, adresa de email și vârsta. Noi utilizam aceste date doar pentru a organiza evenimentele, a ține legătura cu tine și a te informa despre evenimentele noastre pe viitor.

Clubul Sportiv Asociația Alergotura este înregistrat de Ministerul Justiției din anul 2012 (CIF//2661/A/2012) ca entitate non-profit, deține număr de înregistrare în Registrul Sportiv din 2015 (Nr. CIS TM/7/00004/2015) și este operator de date cu caracter personal, înregistrat la ANSPDCP cu nr.36515.

Prin completarea acestui formular de participare la evenimentul Pe-un picior de Plai, confirmi acordul tău pentru utilizarea informațiilor de către Clubul Sportiv Asociația Alergotura așa cum e descris mai sus, în conformitate cu regulamentul GDPR.

Prin participarea la eveniment, renunți la orice pretenții de natură patrimonială sau morală, pentru daune cauzate cu ocazia evenimentului, faţă de Clubul Sportiv Asociația Alergotura, membrii clubului, voluntarii participanți la organizare precum și faţă de sponsorii, partenerii sau autoritățile care contribuie la realizarea evenimentului, în afară de cazul în care aceste daune sunt cauzate din culpa gravă sau cu intenție de aceste persoane sau autorități.

De asemenea, prin participarea la acest eveniment confirmi ca nu ai nicio pretenție faţă de Clubul Sportiv Asociația Alergotura privind folosirea imaginilor foto și video, realizate în timpul evenimentului, în care ești surprins, cu angajamentul ferm al organizatorilor că nu vor folosi aceste imagini în alte scopuri decât pentru promovarea acestui eveniment sau a altora ulterioare, la elaborarea afișelor și pentru alte materiale informative dedicate activităților de alergare și/sau dezvoltare a filantropiei.


Iți mulțumim!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Regulament de participare *
Am citit Regulamentul de participare la eveniment așa cum este acesta prezentat în secțiunile site-ului alerglaplai.ro (prezentat parțial mai sus) și sunt de acord cu condițiile de participare impuse prin acesta. Participarea la Pe-un picior de Plai este gratuită și fără kit de participare.
Required
Nume *
Prenume *
Data Nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Clubul / Echipa reprezentată *
Alege cursa: *
Ai mai participat la evenimente Alergotura?
Clear selection
De unde ai aflat de acest eveniment?
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy