VINE A LA RESTART PARTY
El proper diumenge 6 d'octubre, de 11h a 13h, dins del marc de la Maker Faire, a la Nau Bostik (C/Ferran Turné, 1-11), presentarem el projecte "Barcelona s'endolla!" i un grup de voluntaris amb habilitats tècniques ajudarem a les persones assistents com tu a reparar els aparells electrònics espatllats. Més info a: http://restartersbcn.info/

IMPORTANT: Per entrar a l'espai de la MAKER FAIRE, a més d'omplir aquest formulari de la Restart Party, haruies d'inscriure't a la Maker Faire a través d'aquest link i treure l'entrada pel dia de la Restart Party (diumenge 6 d'octubre).
https://www.eventbrite.com/e/maker-faire-barcelona-2019-registration-66474201125

****

El próximo domingo 6 de octubre, de 11h a 13h, dentro del marco de la Maker Faire, en la Nau Bostik (C/Ferrán Turné,1-11), presentaremos el proyecto "Barcelona s'endolla" y un grupo de voluntarios con habilidades técnicas ayudaremos a las personas asistentes como tú a reparar los aparatos electrónicos estropeados. Más info en: http://restartersbcn.info/

IMPORTANTE: Para entrar al espacio de la MAKER FAIRE, además de rellenar este formulario de la Restart Party, deberías inscribirte a la Maker Faire a través del siguiente link para sacar la entrada para el día de la Restart Party (domingo 6 de octubre).
https://www.eventbrite.com/e/maker-faire-barcelona-2019-registration-66474201125
Nom / Nombre / Name *
Your answer
Cognoms / Apellidos / Surname *
Your answer
Telèfon / Teléfono / Telephone
Your answer
Correu electrònic / Correo electrónico / e-Mail *
Your answer
Tipus d'aparell avariat / Tipo de aparato estropeado / Type of damaged device *
Your answer
Marca *
Your answer
Model de l'aparell / Modelo *
Your answer
Estat de l'aparell / Estado del aparato / Device's condition *
(És per entendre quin tipus d'avaria té. Explica'ns si no escalfa,o no s'encèn, o té la pantalla trencada,...) / (Es para entender qué tipo de avería tiene. Explícanos si no se enciende, no se calienta, tiene alguna parte rota, etc...) / (This is to understand what kind of damage it has. Explain us if it doesn't start up, if it doesn't get hot, or has something broken...)
Your answer
ADVERTIMENTS! / ADVERTENCIAS / WARNINGS
En cas que sàpigues que el tipus d'averia requereix la substitució d'algún component o peça (pantalla de móvil trancada, etc...), et recomanem que portis un recanvi de la peça a la RP per tal de fer la substitució ajudat/da pels reparadors/es. / En caso que sepas que el tipo de avería requiere la sustitución de algún componente o pieza (pantalla de móvil rota, etc...), te recomendamos que traigas el recambio de la pieza a la RP para hacer la sustitución ayudado/a por los/las reparadores. / In case you know that the type of damage requires the substitution of some component or piece (mobile phone's broken screen, etc...) we reccommend you to bring a spare piece to make the substitution with repairers' help.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy