Zmaj Smogogrd i vitezi Blistograda
📆 Datum: 15.04.2024.
🕕 Vrijeme: od 18.00 do 19.00 sati
🌏 Mjesto: Dječja kuća
Email *
O radionici (7+)

Igra prema Priručniku za pustolove koja sadrži sve što je potrebno za igru stolnih pustolovina gdje igrači kreiraju likove i upravljaju njihovim odlukama u zamišljenom svijetu: kratka pravila, raznorazna stvorenja, neviđena blaga, ponešto čarolija, popis lokacija i nekoliko pustolovina.

Igra je namijenjena djeci školskog uzrasta.


Ime i prezime djeteta *
Dob *
Ime i prezime roditelja/ skrbnika *
OIB roditelja/ skrbnika *
Kontakt e-mail roditelja/ skrbnika *
Broj mobitela roditelja/ skrbnika *
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST:
Slanjem prijave pristajem da moje dijete pohađa aktivnost/radionicu/tečaj u okviru programa Dječje kuće, a u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka, te izjavljujem da će pohađati upisanu aktivnost/ program/ tečaj prema dogovorenom rasporedu, osim u slučaju bolesti i drugih opravdanih razloga za izostanak, o čemu ću pravodobno obavijestiti organizatoricu programa Dječje kuće. Isto tako, suglasan/na sam da moje dijete, ukoliko je to predviđeno programom, sudjeluje u terenskoj nastavi ili izletu u pratnji voditelja/ce aktivnosti/ programa/ tečaja.

Svojim potpisom dajem izričitu privolu Gradskoj knjižnici Rijeka da može obrađivati osobne podatke mojeg djeteta: ime i prezime, dob, broj članske iskaznice, te u slučaju naplate OIB. Podaci se traže u svrhu praćenja realizacije programa Dječje kuće u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka kao i evidencije broja sudionika programa. Isto tako dajem privolu za moje osobne podatke kao roditelja/skrbnika: ime i prezime, e-mail adresa i broj telefona te u slučaju naplate OIB i adresu stanovanja. Podaci se traže radi mogućnosti kontaktiranja u slučaju potrebe, te radi izrade i ispostave računa u svrhu plaćanja aktivnosti/ programa/ tečaja ako je ono predviđeno prema cjeniku Gradske knjižnice Rijeka.

Prikupljeni osobni podaci čuvat će se onoliko vremena koliko je potrebno za ostvarenje svrhe njihovog prikupljanja, zaštićeni od neovlaštenog pristupa primjenom tehničko-organizacijskih mjera sigurnosti, te se ne smiju koristiti u druge svrhe osim one za koju je dana suglasnost.

Upoznat/a sam da u svakom trenutku imam pravo povući ovu suglasnost i to: osobno, poštom ili e-poštom na niže navedene adrese.

📷 Dodatno, dajem svoju suglasnost da se fotografije, audio i video zapisi snimljeni u sklopu aktivnosti/ programa/ tečaja u Dječjoj kući, a u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka na kojima se moje dijete osobno nalazi, objave na internetskim stranicama i društvenim mrežama Knjižnice i Grada Rijeke, te u drugim oblicima javnog informiranja (dnevni tisak, letci, plakati) u svrhu dokumentiranja i promocije programa Dječje kuće. Ukoliko ne pristajete na fotografiranje, molimo obratite se organizatorima na samoj lokaciji događaja.   

☑ Svojim sudjelovanjem na programu smatra se da ste kao korisnici upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Kontakt: Dječja kuća, Art kvart Benčić, Rijeka, 051 320 016, info@djecjakuca.hr
*
Required
Dodatna pitanja ili komentari:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of gkri.hr. Report Abuse