Inschrijvingsformulier PB Kring Lezingenavond op 2 December 2020
Door dit formulier in te vullen, geeft u aan om aanwezig te zijn bij de online lezingenavond van de Paleobiologische Kring op woensdag 2 December 2020 van 20.00 tot 21.15 uur.

Deze activiteit is opengesteld voor niet-leden en voor leden van de Paleobiologische Kring en is gratis. Online inschrijving is daarbij wel verplicht. De lezingenavond zal plaatsvinden via het virtuele meeting platform Zoom en de lezingen zullen uitgevoerd worden in het Nederlands.

Dit is de tweede avond in een reeks van in ieder geval drie avonden die om de twee weken worden georganiseerd: de Autumn Paleo Lecture Series 2020. We willen hiermee peilen of er in deze roerige tijden behoefte is aan een dergelijk soort activiteit. Hiernaast willen we u allen graag op deze manier alsnog een activiteit bieden om het uitvallen van de vele fysieke activiteiten dit jaar iets te kunnen verzachten.

Het programma voor woensdag 2 December ziet er als volgt uit:

20h00 Introductie Paleobiologische Kring

20h05 Lezing Isaak Eijkelboom (Universiteit Utrecht): ‘Hoe een kleine krokodil zich staande hield tussen de dinosauriërs van Portugal’

20h40 Lezing Dr. Johan Vellekoop (KU Leuven & Vrije Universiteit Brussel): 'Het Maastrichtian Geoheritage Project'

21h15 Afsluiting lezingenavond

Na het invullen en verzenden van dit formulier ontvangt u een paar dagen voor het evenement een e-mail met aanvullende informatie, waaronder de link naar de Zoom meeting. Voor vragen zijn wij bereikbaar via pbkring@gmail.com.

Hopelijk kunnen we jullie allen verwelkomen op 2 December!

Het bestuur van de Paleobiologische Kring
Email address *
Voornaam *
Achternaam *
Ik ben lid van de Paleobiologische Kring *
Eventuele opmerkingen
Privacyverklaring
Volgens Europese wetgeving hebben we een privacyverklaring opgesteld op de hoofdpagina van onze website. U kunt het bestand daar vinden of u kunt het openen via deze link: http://www.paleobiologischekring.org/homepage/wp-content/uploads/2019/01/Privacyverklaring-De-Paleobiologische-Kring.pdf. Hierin vindt u informatie over hoe wij omgaan met uw privacy en hoe wij uw data verwerken. Mochten er ten aanzien van deze privacyverklaring nog vragen zijn, kunt u ons altijd bereiken via pbkring@gmail.com
Ik ga akkoord met de hierbovengenoemde privacyverklaring van de Paleobiologische Kring. *
(Optioneel) Lid worden van de Paleobiologische Kring
Bent u nog geen lid van de Paleobiologische Kring, maar wilt u dit wel graag worden? U kunt zich dan inschrijven bij de Paleobiologische Kring voor een bedrag van slechts €12,50 per jaar. Voor dit bedrag wordt u als eerste op de hoogte gebracht van onze activiteiten en krijgt u korting of exclusief toegang tot bepaalde activiteiten zoals lezingenavonden en excursies. Verder helpt u ons met het organiseren van paleontologisch interessante lezingen, excursies, symposia en natuurlijk de (normaliter) jaarlijkse fossielenbeurs Paleotime-NL.

U kunt zich inschrijven via volgend Google formulier: https://forms.gle/GqggiHjsMd5V2EeS8
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy