Wat is jouw favoriete naam voor de game?
In de vorige ronde vroegen we om jouw favoriete verhaal-insteek. Dank voor je reactie!
Nu het verhaal met die input herschreven is, zijn we op zoek naar een naam voor de game. Welke vind jij het leukst? Lees eerst het verhaal en kies dan je favoriete naam die op de plek van [...] kan worden ingevuld. We zijn ook benieuwd waarom je die naam kiest.

Uit alle inzendingen loten we een winnaar die 6 tickets wint om vanaf eind september de game in Klimbos Veluwe te komen spelen.

Het verhaal
Ah! Daar ben je! Welkom op planeet [...], op duizend lichtjaren van de aarde. Het speciale amulet dat je net kreeg van dat bijzondere vrouwtje, heeft je hierheen geteleporteerd. Wees niet bang, het bos van [...] is veilig. Maar kijk wel goed rond, want je gaat bijzondere dingen zien en beleven.

De bomen om je heen zijn honderden jaren oud, net als de verschillende stammen die het bos bevolken. Elke stam is een soort familie met verschillende karakters en zelfs huisdieren! Er zijn sterke, slimme, grote, kleine, lieve en verlegen stamleden. De stammen leven van de bomen, die hen van belangrijke grondstoffen voorzien. Andersom hebben de bomen weer bepaalde grondstoffen nodig om in leven te blijven. Je snapt dat het belangrijk is dat de bomen en de stammen goed voor elkaar zorgen!

In de loop der jaren hebben de stammen een manier ontwikkeld om met de bomen te communiceren. Elke boom draagt nu een schild waarop zijn grondstofverbruik wordt aangegeven. Zo kunnen de stammen in de gaten houden of de bomen voldoende energie hebben om nieuwe grondstoffen te produceren en de planeet in leven te houden.

De stammen leven gezellig samen op [...], maar af en toe dagen ze elkaar uit tot een wedstrijd: de [...] game. De stam die de meeste of waardevolste bomen voor zich weet te winnen, scoort de meeste punten en is [...]Master tot een andere stam die titel verovert. Aan het eind van het jaar wordt de stam met de meeste punten bekroond tot [...]Master van het jaar!

Bij welke van de zeven stammen voel jij je het meeste thuis? Je herkent ze aan de verschillende kleuren. Sluit je aan en help jouw stam om [...]Master te worden!

Welke naam vind jij het leukst? *
Waarom? *
Your answer
Ik weet een betere naam, namelijk...
Your answer
Ik ben een *
Ik ben ... jaar *
Heb je nog opmerkingen of tips?
Your answer
Wat is je mailadres?
Wil je kans maken op de 6 tickets? Vul dan hier je mailadres in!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms