Dezbatere - ”Educația ne unește”
Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a lansat vineri, 29 martie, viziunea sistemică „Educația ne unește”, în cadrul unui eveniment organizat în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I", din București.

Documentul de poziție lansat propune structurarea rolului educației, implicit rolul sistemului național de învățământ, pe cinci valori fundamentale: încredere, echitate, solidaritate, eficacitate și autonomie, care să se regăsească în cinci principii: centrarea pe elev, flexibilitate, calitate măsurabilă, colaborare, subsidiaritate.

Școala noastră organizează joi, 16 mai 2019, începând cu ora 17 o dezbatere a viziunii sistemice ”Educația ne unește”. Dezbaterea are o durată estimată de 120 min.
Mai multe detalii legate de această viziune sistemică puteți găsi accesând link-ul de mai jos:


https://www.edu.ro/sites/default/files/Educatia%20ne%20uneste%20-%20Viziune%20asupra%20viitorului%20educatiei%20in%20Roma%CC%82nia.pdf

Pentru o organizare corespunzătoare, vă invităm să vă înscrieți la această dezbatere, completând formularul de mai jos:

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume *
Prenume *
În cazul în care vă doriți să participați la această dezbatere dar programul nu vă permite, vă rugăm să specificați o zi/dată/oră potrivită pentru dumneavoastră:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.