Kibeconin coniteahaku
Kibecon 2022 järjestetään 8.-9.1.2022 teemalla TULEVAISUUS. Kibecon on vapaan pääsyn anime-, manga- ja pelitapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Espoon kaupunginkirjaston kanssa. Mikäli pandemiatilanne sallii, Kibecon 2022 järjestetään lähitapahtumana Sellon kirjastossa. Tapahtuma muutetaan etätapahtumaksi, jos se vaikuttaa vältämättömältä osallistujien turvallisuuden takaamiseksi.

Kibeconia järjestävään työryhmään eli coniteaan etsitään nyt uusia jäseniä avoimella haulla. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Kun paikka on täytetty, se ei enää näy alla olevassa listassa.

ETSIMME CONITEAAN 2022
- Myyntisalivastaavaa
- Taidekujavastaavaa
- Cosplay-vastaavaa
- Greenroom-vastaavaa

Eri aihealueista vastaavat saavat työhönsä perehdytyksen sekä jatkuvaa tukea pääjärjestäjältä, koko conitealta ja hänelle kootaan avuksi tehtävän sisältöön sopiva ryhmä vänkäreitä syksyllä 2021.

LISÄTIETOA:
-> Coniteassa työskentelystä saa pääjärjestäjältä: anna.poyhonen(at)espoo.fi / kibeconinfo(at)gmail.com
-> Kibeconista saa verkkosivuiltamme: www.kibecon.com

TIETOSUOJA: Hakemusten tietoja käsittelee vain Kibeconin pääjärjestäjä ja häntä avustavat conitean jäsenet. Hakemusten tietoja käsitellään vain conitean valintaan liittyvässä toiminnassa kesällä 2021. Valintojen tekemisen jälkeen valitsematta jääneiden henkilöiden antamat tiedot hävitetään.
Mistä roolista olet kiinnostunut? *
Nimesi *
Spostiosoitteesi *
Millaista kokemusta sinulla on hakemastasi tehtävästä tai muista conin järjestämisestä? (kokemusta ei edellytetä, mutta siitä voi olla hyötyä) *
Oletko koskaan osallistunut Kibeconiin? *
Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi, harrastuneisuudestasi tai lisätiedoksi hakemukseesi?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy