Leerlijn Google G-Suite en Office 365


Op veel scholen wordt gebruik gemaakt van cloudoplossingen zoals de Google G-Suite en Microsoft Office 365. Niet alleen medewerkers, maar ook leerlingen werken steeds intensiever met de programma's binnen deze twee platformen.

Om scholen te ondersteunen in het ICT-vaardig maken van leerlingen binnen de Google G-Suite en/of Microsoft Office 365 hebben wij de leerlijn Google G-Suite en leerlijn Office 365 (eind februari 2020 beschikbaar) ontwikkeld. In een praktische set van 40 kaarten worden leerlingen aan de hand genomen van beginners- tot gevorderde handelingen.
Voorbeeldkaarten
Elke kaart van de Leerlijn volgt een eenduidige opbouw van oefenen, opdrachten en extra (uitdagende) opdrachten. Dit zorgt ervoor dat leerlingen op eenvoudige wijze zelfstandig met de kaarten aan de slag kunnen gaan. Hierdoor passen de opdrachten goed in de organisatie van een weektaak.

Leerlingen leren om een online map met de leerkracht te delen, waardoor hij/zij de voortgang van de leerlingen gemakkelijk kan volgen. Via een registratieblad kunnen leerlingen en de leerkracht bijhouden welke kaarten afgerond zijn.

Klik op onderstaande link om een aantal voorbeeldkaarten te downloaden:
https://drive.google.com/drive/folders/17H7DUXS1Zb36xpmR-m9tiCMjyyg2g2qn?usp=sharing

Prijsinformatie
- Eenmalige kosten aanschaf leerlijn G-Suite for Education: € 169,- inclusief btw. per school*
- Eenmalige kosten aanschaf leerlijn Office 365: € 169,- inclusief btw. per school*
- Eenmalige kosten aanschaf leerlijn G-suite for Education en Office 365: € 269,- inclusief btw. per school*
- (Optioneel) Jaarlijkse kosten voor updates en uitbreidingen voor leerlijn G-suite for Education of Office 365: € 69,- inclusief btw. per school*
- (Optioneel) Jaarlijkse kosten voor updates en uitbreidingen voor leerlijn G-suite for Education en Office 365: € 99,- inclusief btw. per school*

* VO-scholen ontvangen na voltooiing van dit formulier een offerte op maat a.d.h.v. hun schoolgrootte.
BESTELLEN
Ik doe deze aanschaf namens... *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Arno Coenders. Report Abuse